Vlákno sdružující akční tarify letenek v business class či first class. .

Akční letenky v byznys třídě

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Jojo. Ještě ten rozdíl v ceně. Na ten jsem úplně zapomněl 😂.

Jinak zkus tam zavolat. Zajímá nás to všechny. Třeba se pohly ledy. Jistě by to bylo podstatně jednodušším než Z Itálie. 

0 Citovat

Co říkáte na to Céčko s TP z LGW na GRU, první segment LGW-LIS se musí proletět do konce května a pak zbytek kdykoliv, třeba přes Vánoce. Místo LGW se dá LHR, mají tam víc letů, ideálně bude navazovat přípoj z PRG na nějaký večerní LHR-LIS.

https://book.flytap.com/air/TAPC...Type=fixed

Míle https://www.wheretocredit.com/ca...S-LGW-TP-J


lon-gru.png

0 Citovat

Díval jsem se na to už včera, ještě lepší mně přijde odlet z FRA místo Londýna, ale i tak to smrdí...

0 Citovat

Souhlas. Vyčkám, až proletím tu Kolumbii. Btw volali jste tam?

0 Citovat

Volat jsem nakonec nemusel, protože posunuli i MAD-BOG na odpoledne a krásně mi to navazuje

0 Citovat

Takže letíš koncem dubna ? Tak to si hooodně velký optimista.

0 Citovat

Konec dubna je ještě daleko, tak uvidíme. Pokud to aspoň trochu půjde, tak bych to chtěl proletět. Letíme čtyři a když nebude zbytí, tak na odlet z Říma dojedeme i autem.

0 Citovat

Azul sel s cenami jeste o kousek nize, LIS-SAO za 500 EUR, jine casti Brazilie o kousek vyse (IGU za 540), ale ten domestic flight uz je v monkey class... obzvlast poteseni budou priznivci zdraveho riskovani, pac skoro cela cena je v palivu, coz dava moznost napeosto neskutecne ceny za transatlanticky let v C

0 Citovat

Vojta Slezsko napsal(a):

Azul sel s cenami jeste o kousek nize, LIS-SAO za 500 EUR, jine casti Brazilie o kousek vyse (IGU za 540), ale ten domestic flight uz je v monkey class... obzvlast poteseni budou priznivci zdraveho riskovani, pac skoro cela cena je v palivu, coz dava moznost napeosto neskutecne ceny za transatlanticky let v C


jojo pres OTAs, jde vymyslet spousta, nicmene s tim palivem narazis na jaky 3x? ve star alliance?
jinak, hazi mi to same Travel2be, gotogate a tyhle pofiderni, nenasel jste to nekdo na necim lepsim? :D 

0 Citovat

3x, to snad ani není riskování :))

0 Citovat

ja som nejake "normalne" lietanie na najblizsie dva roky vzdal :) ...kupil som Volvo XC90 a snad sa bude dat cestovat aspon po Europe ako tak od leta s rodinou :D

0 Citovat

LOT PRG-SIN error z března, dneska zrušili všechny lety do Singapuru do listopadu, takže doporučuju co nejdřív zavolat a převystavit si letenku, pokud to teda bude ještě možný.(letenka expiruje rok po vystavení) Já tam volal dva dny nazpátek a naštěstí jsem mohl letenku "zaparkovat" a zavolat kdykoliv do února 2022 na převystavění. GL

0 Citovat

Vidím, že je to ještě horší jak Iberie do Bogoty. Něco mi říká, že Asie se bude otevírat nejdřív v prosinci. Ještě že jsem to nekoupil. 

0 Citovat

Další řada notifikací Iberia ohledně letu do Bogoty. Kuriozní je, že mi přicházejí zároveň k únorovému i červnovému termínu (posun z února na červen). Volal jsem na pražské číslo, dovolal jsem se na zahraniční Iberia linku. Agent měl slušnou angličtinu, i když ten akcent mi dával zabrat. Stav - totální bordel. Každý segment byl buď změněn nebo zrušen.

Aktivně mi nabízel refund, případně voucher, ale už jsem do letu investoval tolik emocionální energie, že to prostě chci proletět. Změna odletového letiště nešla v žádném případě, i když jsem nabízel, že rozdíl doplatím. Nakonec jsem nepřipraven (chyba!!!) odsouhlasil opravu, jen jsem si protáhnul návrat o tři dny. Teď mě napadá, že jsem měl termín raději posunout na září, že třeba do té doby budu naočkován. Kdo ví, jaké budou v červnu restrikce v Itálii, Španělsku a Kolumbii. Tak si držme palce, ať to letos jde proletět!

0 Citovat

S telefonni linkou Iberie uz mam take par zazitku. Klasika je informovani o moznostech voucheru na 14 mesicu nebo refundu v zrejme nedohlednu. Nebo i hlasky, ze je to nutne proletet do 12 mesicu od vystaveni letenky (tedy do 7.3.2021), coz se pozdeji ukazalo jako nesmysl. Udajne bylo nutne dat do 7.3.2021 vedet, kdy chci nove letet, maximalne do konce aktualniho kalendare.

Napriklad priserne zazitky na telefonu s anglicky mluvici agentkou s francouzskym prizvukem. Od jiste doby s nimi volim radeji spanelsky mluviciho agenta, kdyz to jde ...

Nastesti to slo vysledne prehodit on-line (prisly dalsi zmeny), a to s i temi alternativami odletu z ruznych italskych mest na Sabanu (Bogota) nebo do Pais Paisa (Medellin) ...

 

0 Citovat

A proč jsi volal? Nebyla možnost změny ve správě rezervace? Jinak mně taky dnes přišel email s check-inem na zítřejší let do Bogoty, který jsem už před měsícem přesunul na leden 2022. Rozhodně nikam volat nebudu, páč ve správě se mi ukazují lety tak jak mají, takže nějaké maily mám na háku. A ty jsi to Leoši opravdu zbytečně uspěchal. Pokud jsi měl letět v červnu a přišla ti nějaká změna, tak jsi v klidu mohl počkat až do května, jak se bude situace vyvíjet a pak se teprve rozhodnout. No snad to budeš moci proletět nebo bude ještě nějaká změna.

0 Citovat

Mě přišel dneska email, jak se těším na svůj odlet do Bogoty za týden. Vzhledem k tomu chaosu jsem chtěl mít jistotu, že ten únorový termín nexistuje a nepřijde mi zpráva o missed flight. Teď mám potvrzení na 2 týdny v červnu a během těch 4 měsíců bude ještě změn ...

0 Citovat

Tak pokud jsi měl lety v Manage my booking v pořádu, tak bych podobné hlášky vůbec neřešil. Oni v tom mají opravdu těžký chaos. Já taky volal jednou jen proto, že mi tam (správa) po první změně zůstal jeden původní let a zrovna ten směrem do Kolumbie, tak jsem taky chtěl mít jistotu. Vzhledem k tomu, že mám momentálně potvrzenou změnu v mailu se správným itinerářem, ve správě rezervace všechno sedí, tak podobné jejich maily neřeším. 

Edit: Ale pro jistotu si ted ještě udělám prt.sc, abych to mohl když tak doložit, když vidím, že obeslali kde koho s původními termíny.

0 Citovat

Právě že i přes urgenci jsem měl stále v Manage my booking únorový termín.

0 Citovat

LH hybe s letenkama ve full flexu C z Kyjeva do Soulu co jsme nekteri nakoupili v legendarnim erroru. Pokud dobre chapu podminky rebooku u zrusenych/presunutych letu, mohlo by to jit presunout na libovolny termin bez doplatku, cili opravdu to co bych si pod full flexem predstavoval.

0 Citovat

taky mam a premyslim nad rebookingem na nejaky zajimavejsiho dopravce, treba Asiana z FRA vypada pekne :)

0 Citovat

Tak zřejmě mi něco uniklo

0 Citovat

kdo tenkrat v rijnu kupoval ten AC zajimavy US-Asia tarif za par mil, tak muze rebookovat, posledni lety zrusili. Klidne SZ pro vice info, rebooking byl easy.

0 Citovat

pro noční sovy: EU(MXP,VIE,BCN) -> Sev.Ameri (YYZ,BOS,ORD,EWR) za 13k
v opačném směrů dokonce za 5,5k :D neodolal jsem, doufám ve schedule change a rebooking na příští rok (data do října)

0 Citovat

Novinka, při reschedule Kolumbie se nově objevila možnost ZDARMA změnit okolní města. Tedy kromě Říma i Neapol a Florencii, a tam přibyl Meddelin. Z Prahy mi Řím furt přijde nejpohodlnější s největším počtem spojení (před Covid). Ale co je lepší v Kolumbii?

Nicméně tohle mě štve:

Flight changes are allowed up to +/- 10 days before the date of the original flight.

A skutečně ve formuláři nemohu vybrat pozdější termín než červen 21. Má smysl zkusit infolinku? Nebo iterativně, dneska posunout o deset dní a s každou změnou zase a zase ...


nearby.png

0