Vlákno sdružující akční tarify letenek v business class či first class. .

Akční letenky v byznys třídě

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Vystoupit z busíku v Medellinu na té Nutibaře je dost zážitek i přes den, natož večer :) Taxíky jsou doporučované i na velmi krátké vzdálenosti a úplně bez problému.

1 Citovat

Tak první půlka akce od Delta/KL/AF na Havaj proletěna, oceán je teda studenej, a občas poprchává, ale za ty prachy si nemůžu stěžovat :D Kdo má ještě koupeno a jakej máte routing? já se z toho snažil vydrbat co nejvíc mil, a nejlepší letadla takže: PRG AMS LAX (klm), LAX SEA HNL - DL -330neo, HNL-SEA-ATL, ATL-CDG AF350, CDG-PRG (čsa dokud lítaj) :) třeba se někdo inspiruje na rebooking.

0 Citovat

Varianta CDG s ČSA je hodně odvážná.

0 Citovat

Jestli je návrát během pár týdnu, tak bych se nebál, ideální na uplatnění voucherů :-)

0 Citovat

Partner sale Lufthansa Group z Prahy, Bangkok a Seoul za 26k Kč. 

https://www.lufthansa.com/cz/en/...-offers-21

dostupné pouze na lufthansa.com, na úvodní stránce při vyhledávání se zadá kód LGPARTYOF2. 

příklad termínu 19.1.2022 - 3.2.2022 s Austrian. 

 


screenshot-2021-12-15-172740.png

1 Citovat

Už jsem na to koukal, ale nikdy se mi žádná sleva neukázala, vždy 2 osoby jsou 2x tolik... Dělám něco špatně?

0 Citovat

už se povedlo, díky :-)

0 Citovat

👍

0 Citovat

Pro BKK asi funguje jen OS, že? Pěkná akce. Mě přišly nabídky jen pro Švýcarsko a UK :) nenapadlo mě mrknout na Prahu, dík.

0 Citovat

Zkouším Mahe na červenec pro 4, ale s kódem mi to hlásí chybu, bez kódu jsem dostal cenu čtvrt mega :-) 

Select  2 to 6 adults  in  Business Class
Choose your travel dates within the following period: 07.01.22-14.12.22

0 Citovat

Nějak se mi to moc nezdá vzhledem k dnešní době. Je tam nějaká možnost zrušení kvůli covidu? A co to létá do BKK? Já moc nemám čas to hledat. Ty jsi ochotný dát Leoši 36 za Mahé?

0 Citovat

V economy manželku dál než do Egypta nedostanu, třeba ji přesvědčí business :-D Měl jsem vybranou letenku za 29.

0 Citovat

Vidím, že žádný velký zájem není :-) Už jsem se díval, co to létá a dokonce mrkl i na videjko z C. Není to špatné. Začínám o tom lehce uvažovat. Jen jsem cvičně zadal sebe a malého a nechce mi to vzít, páč to chce 2 dospělé. Co se stane, když zadám dva dospělé a místo toho poletím já a prcek 2-11? Má někdo zkušenost? 

0 Citovat

Leoš Literák napsal(a):

V economy manželku dál než do Egypta nedostanu, třeba ji přesvědčí business :-D Měl jsem vybranou letenku za 29.

To jsem na tom stejně :-)) A koupil jsi?

0 Citovat

Svrbí mě kreditka, ale ne. Počkám s nákupy do jara. Písmenek řecké abecedy je ještě dost a s vymáháním zrušených letů už mám jisté zkušenosti. ;-)

0 Citovat

Také zvažuji. Sice je možno přebookovat za případný doplatek, ale to už taková akce nebude a platit plnou palbu by se mi určitě nechtělo :-)

0 Citovat

Leoš Literák napsal(a):

Svrbí mě kreditka, ale ne. Počkám s nákupy do jara. Písmenek řecké abecedy je ještě dost a s vymáháním zrušených letů už mám jisté zkušenosti. ;-)

Jojo.  Vidim to podobně. A ona to nakonec zase taková bomba není. Budou jistě další. Nějak ten letecký průmysl rozhýbat musí  ;-)

0 Citovat

Tak hlavně na VFT píšou "Ist aber der Light Tarif ohne Lounge Zugang! Koupil někdo, potvrdí?

0 Citovat

V rezervačním formuláři psali Lounge access i u základního tarifu.

0 Citovat

Takže u skupiny Lufthansy (LH, OS, SN, atd.) existuje i takový Light Tarif vyjímající salónky? Díky, dobré vědět. 

U TK byznys za míle + taxy bylo vše k dispozici. A u té IB byznys také vše, navíc s tím prioritnějším přístupem v El Dorado loungi v Bogotě (včetně většího amenity kitu při vstupu do sprchy). A to ta IB byla kupovaná jako Promotional Business Class 😊

0 Citovat

Tak to je nešvar posledních pár  let u spousty aerolinek :-(. Ale mě osobně to nijak moc nevadi, protože přístup do salonku mám, ne sice do tak kvalitních, ale na to moje víno, vodu, paňáka, kafe a oříšky to je vlastně jedno. Spíš je horší snížený počet bodu za let a někdy i žádné. Nevím, jak to bylo  u této akce a kolega ráno psal, že za to není nic?

 

0 Citovat

U LH group nemají žádný Light tarif v C. Nejlevnější tarify jsou P což znamená 100% statusových mil, awardové se počítají už tři roky z ceny letenky bez tax. Sedadla u Swiss a Austrian jsou ok, Lufthansa je pro lidi nad 185 cm malá v oblasti nohou. Servis je srovnatelný.

Akce s 50 % slevou je super, zajímavé je ještě Buenos Aires za 40 t, Phuket za 29 t, Capetown za 35 t. Bohužel po včerejším zveřejnění byla smršť objednávek a teď už je dostupnost špatná..

 

0 Citovat

jj, nedalo mně to, tak jsem to sám naklikal a prověřil, v Austrian to je v P, 100% mil skoro u všech ve *A. A tedy na stránkách Swiss to jde lépe a přehledněji a termíny i nějaké jsou, tedy díval jsem, se na podzim/zimu 2022. Ale stejně...

0 Citovat

Tak doktor kecal. Ale díval jsem se na video z toho C a fakt místa na nohy v tom tunelu hodně málo i u AUstrian.  Každopádně si pořád nemyslím, že vzhledem k situaci, obzvláště v Thajsku, je to nějaká super nabídka,  ale kdo tam  chce letět teď někdy, tak asi z Prahy dobrý.. Super jsou  C za 13-20 tis. Pravda z Prahy to neni.

0 Citovat

Nekecal, ono záleží, kde je letenka vystavená, u LH skutečně u většiny partnerů 0.

0