Akční letenky v byznys třídě
OT: Citovat nejde jen predchozi prispevek a to proto, ze citovani predchoziho prispevku nedava smysl a jen zas*ra forum. Kdyz necitujes, je jasne ze odpovidas na predchozi post..
Rada výborná. Jenže když odpověď nestihneš poslat dost rychle, tak se mezitím uloží jiné. Takže ano, citaci u posledního příspěvku bych taky uvítal.
jokker napsal(a):Nejde citovat. Breath! Ty to sleduješ nějak dlouhodobě??? Ta cena se týká jenom z BUD ?
Sleduju. Budapešť je nejlevnější. Kromě zmiňovaných destinací má Finnair z BUD i Indii - Delhi za 35k Kč. Budapešť je taky bezkonkurenčně nejlevnější z celé Evropy pro lety do Číny, na letošní jaro byly letenky téměř kamkoliv do mainland Číny (s jedním přestupem) kolem 33k - s čínskými dopravci.
Take se mi posledni dobou postestily z/do BUD velmi levne lety:
- v rijnu 2023 slo o chybovku v BIZ s Finnairem do Kalifornie (LAX, SFO) za 226100 HUFnáglů (neboli 13870 Kc).
- v listopadu 2024 slo o vyhodnou cenu v ECO s Brussels Airlines do Ugandy (EBB) za 111900 HUFnáglů (neboli 6870 Kc).
S takovou se uz i ta delsi cesta do BUD vyplati!
Breathe napsal(a):[c
Sleduju. Budapešť je nejlevnější. Kromě zmiňovaných destinací má Finnair z BUD i Indii - Delhi za 35k Kč. Budapešť je taky bezkonkurenčně nejlevnější z celé Evropy pro lety do Číny, na letošní jaro byly letenky téměř kamkoliv do mainland Číny (s jedním přestupem) kolem 33k - s čínskými dopravci.
[/citace]Díky za odpověď. Číně a čínským dopravcům se vyhýbám raději si pár tisíc připlatím.Líbil by se mně právě ten Finnair , výborné by bylo kdyby se letělo v A350 s odměnou pár Avios (vím bude to málo, počet bude podle útraty).
Třeba za ten chybový Finnair BIZ (za necelých 14000 Kč) jsem dostal 37000 Avios u Iberie.
Těchto 37000 Avios jsem pak použil na ECO lety MAD-LIM, LIM-MAD s doplatkem jen necelých 7000 Kč (formou Avios&Money), tudíž celkově spokojenost.
Za nějaký plnotučnější BIZ přes 30000 Kč a více, by těch Avios bylo, jéje …
všiml si někdo včera tý chybky u OmanAir? předělávali GDS booking classy R z bizu do economy, takže to na chvíli nabízelo business za ceny economy. Já stihl koupit 2 letenky, ale pak už byla dostupnost menší a menší. Dneska se s tím roztrhl pytel na SF a dalších fórech. Zatím mi vše drží, ale jak znám OmanAir tak to bude na refund :) ... dneska ráno jsem bookl a už mi to dalo rovnou economy, takže jsem to rychle zrušil. (oceňuju booking.com za full refund do 24hod - na to že jsou od GoToGate, tak super výhoda!!)
to tady někteří říkali s Latamem furt dokola, mezitím jsem prolítnul 3x erorry v bizu do JA a zpět. :-) uvidíme, človek nic neztratí, tak jsem to zkusil.
Za mě Latam úplně ve zlatě... Žádný dopravce mně nenechal prolétnout chybku zdarma a ještě drobné zaplatil:-))) Ale WY vidím skepticky, to neprojde, klidně se vsadím.
jako já víceméně taky, ale dává mi naději, že předělávali všechny booking classy. Rko bylo business a od 27.4 je to economy.
A všechny letenky v Rku předělávají na P. Mně už svítí v rezervaci Business / P class. A podle jejich intranetu, to budou postupně převystavovat. Tak třeba se to ztratí :) viz. screenshot v příloze.
Vsadíme se o jeden z tvých ušmelených statusů? Hodil by se mi OW Emerald. :D
PRG - PEK v Business s Azerbaijan Airlines za +-1000 eur return... Termíny od januára do marca....
Opytam sa...stihol niekto tie biz letenky MUC-Japonsko s katarcami? Ja som nad tym vahal, vahal az to nebolo. A nakoniec som sa ako bonus teraz cez vikend dozvedel, ze v marci mi treba pracovne do Osaky :D
Jakub Langer napsal(a):37k? krásnej dárečekTřeba za ten chybový Finnair BIZ (za necelých 14000 Kč) jsem dostal 37000 Avios u Iberie.
Těchto 37000 Avios
Lonsky darecek ...
Uz jsem tyhle avios pouzil na lety v Iberia economy, takze spokojenost:
MAD - LIM
21250 avios + 98,46 eur
LIM - MAD
14900 avios + 174,46 eur.
cali napsal(a):Z BER... Bylo tam více možností.
Super aj BER ak ma clovek "pripoj". Za mna je uplny ideal VIE, ale nepohrdnem ani MUC...kombinacia dialnice a moznosti pripadne prespat u rodiny 10min od letiska je len maly bonus.
No nic, skoda toho ze som taku cenu od katarcov po rokoch prepasol, snad sa este nieco podobne objavi
Chytil někdo včerejšjí LH group a jejich ultra levný odlet z Indonésie? DPS/CGK do Evropy, ale i zpátečky do USA.
Já bookl CGK-BKK-VIE-EWR, EWR-VIE-HND-CGK za 18k.
Pak tam byli oneway CGK-BKK-VIE-PRG za 5k :D na google flights se to ještě zobrazuje (ale mrtvý). Bylo to aktivní tak 20minut max. A někteří to prý koupili i přímo na webu LH. Chtěl jsem toho koupit víc, ale nestihl.
Aby to někdo chytil je potřeba aby na to někdo upozornil. Treba ten kdo to viděl a neco koupil
Tady jsou fakt dva hlavní proudy uživatelů
Jedni co čekají, co se zde bude sdílet.
Druzí, kteří se zpětně pochlubí, co si koupili a že je ta akce už pryč.
Čemuž se nelze moc divit.
Ti co čekají, jsou líní se to naučit hledat a tak čekají, až tu práci za ně udělá někdo jiný.
Ti co to umí, moc dobře ví, že ve chvíli, kdy své knowhow budou sdílet s ostatními, tak je pravděpodobnost proletění nulová.