Akční letenky v byznys třídě
Tak zrovna tohle je zrovna tak velká chyba, že je to z mého pohledu "too good to share ". Navíc vzhledem k tomu, že to je skupina Luftwaffe, tak bych se nedivil, kdyby zrušili i těch "pár" ticketů, které se prodali.
fridgy: Já si toho na FF všimnul až dnes ráno :( drží to zatím?
Tak o knowhow nikdo nepíše, je to zcela jasné, že to nikdo sdílet nebude, ale na samotné nabídce nevidím problém.
Já si toho všimnul včera večer, když už bylo taky po akci... No držím pěsti, ale moc tomu nevěřím, že to někdo proletí
romancient napsal(a):Tak o knowhow nikdo nepíše, je to zcela jasné, že to nikdo sdílet nebude, ale na samotné nabídce nevidím problém.
tady jde spíše o to, že pokud se jedná evidentně o chybu, tak nikdo nechce z nás, aby v té chybě to koupilo více lidí, než se na to přijde. Jelikož pak je velká pravděpodobnost, že tu letenku všem zúčastněným zruší. Pokud je těch lidi málo, tak to občas projde.
Tak pokud to bylo aktivní zhruba 30 minut, tak chápu, že dal přednost sobě a snažil se prostě lety najít a koupit. A prioritu v tu chvíli prostě nemělo to sdílet dál.
To fridgy: Jsem taky časově relativně flexibilní, ale to fakt kvůli tomu poletíš do Jakarty a pak přes Evropu do USA a zase zpět? (chápu, že ve VIE můžeš vystoupit).
Prostě máš čas/volnost a prostředky a baví Tě to, takže zážitek nebo práci, která to umožňuje nebo je to dokonce součást práce? Jen pro zajímavost.
Vypadá to super, ale až bych se vrátil, tak bych si asi říkal, jestli to fakt stálo za to :-) Možná už moc pohodlnost na mé straně (i když prostě v C to chápu).
Achjo, logicky jsem dal přednost sobě, věděl jsem o tý letence přesně 15minut než to umřelo. Takže jsem nakoupil 2x rychle pro sebe a pak kupoval třetí a už ani nedokončil. Kdybych tu třetí dodělal tak to sdílim dál. :) ale chápu, že někteří radši na první dobrou odsoudí. Koneckoncům jsme na českym fóru.
@Lukas888 krásně se mi to napojilo na ostatní error fary. A hlavně mám hodně mil navíc za který se pozicování taky dokoupí skoro zadarmo.
Je to sice 20k + pozicování za minimáln dalších 15k (i pro normálního smrtelníka v ecu) ale zas jsem chytnul v tarifu C a ten dává fakt hodně mil, takže člověk toho nalítá tak, že se mu to vrátí zpátky.
Barney Flyer napsal(a):tady jde spíše o to, že pokud se jedná evidentně o chybu, tak nikdo nechce z nás, aby v té chybě to koupilo více lidí, než se na to přijde. Jelikož pak je velká pravděpodobnost, že tu letenku všem zúčastněným zruší. Pokud je těch lidi málo, tak to občas projde.
Tim pádem logiku to má samozřejmě