Dobry den,poprosim zkusenejsi, zda by mi poradili ohledne cekani na tu spravnou letenku :-) Vim, ze to je spis vestba nez rada, ale urcite akce od nekterych aerolinek se dost casto opakuji kazdy rok... Poprosim tedy o radu ohledne vhodneho terminu ci obvykle akce v danem mesici na nakup letenek na Sri Lanku idealne listopad 2017 nebo od brezna 2018 do kvetna 2018. KROME UKRAJINA AIRLINES apod ;)DekujuKamil P. .

Sri Lanka idealne listopad 2017 nebo od brezna 2018 do kvetna 2018

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

5 reakcí

Dobry den,

poprosim zkusenejsi, zda by mi poradili ohledne cekani na tu spravnou letenku :-) Vim, ze to je spis vestba nez rada, ale urcite akce od nekterych aerolinek se dost casto opakuji kazdy rok... Poprosim tedy o radu ohledne vhodneho terminu ci obvykle akce v danem mesici na nakup letenek na Sri Lanku idealne listopad 2017 nebo od brezna 2018 do kvetna 2018. KROME UKRAJINA AIRLINES apod ;)

Dekuju

Kamil P.

0

Kromě Ukrajina airlines apod?..

0 Citovat

UIA jsou v pohodě a stopover v Kyjevě přes zimu ti s výbornou vodkou uteče jako nic...

0 Citovat

kamil, ked si si uz dal tu namahu sa zaregistrovat... UKRAJINA EJRLAJNS zatial vsetko fajn a to mam s nimi 20 letov. Cestou naspat dutyfree nakupis a sa ti pomaly vratia aj naklady na letenku :D mozno sa opat podari akcia FlyDubai za 300 euro ako na tento rok.

0 Citovat

Mám stejný názor.. za tu cenu mi přijde kvalita přiměřená. Flydubai apod. dle mě nejsou o nic lepší, takže pak už leda Katar nebo emiráty? Ale to už bude dle mě znatelně dražší.

0 Citovat

Zdravim, diky za nazory, cetl jsem dost recenzi na UIA a vesmes lidi co maji take dost nalitano, tak hodnoti ne moc kladne... At uz servis na palube ( o ten mi zas tak nejde) nebo celkove kvalitu letadel... :) proto jsem dal priklad teto spolecnosti ;)

0
5 reakcí