Ahoj všichni, potřeboval bych pomoc. Rád bych vyrazil v září, případně v říjnu na prodloužený víkend do Gdaňsk(a). Momentálně jsou letenky s ryanairem Wroclaw-Varšava-Gdaňsk za 84 zl i zpáteční, ale jak všichni víme, tak ryanair dokáže stáhnout vnitrostátní lety po Polsku na ještě nižší cenu (letenky byly už i za 9zl). Myslíte, že se oplatí koupit nebo počkat? Máte nějaký tip jak se velmi levně dostat z Ostravy do Wroclawi. Moc děkuju za všechny odpovědi, doporučení :)  .

Gdaňsk letenky

Založil ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Ahoj všichni, potřeboval bych pomoc. Rád bych vyrazil v září, případně v říjnu na prodloužený víkend do Gdaňsk(a). Momentálně jsou letenky s ryanairem Wroclaw-Varšava-Gdaňsk za 84 zl i zpáteční, ale jak všichni víme, tak ryanair dokáže stáhnout vnitrostátní lety po Polsku na ještě nižší cenu (letenky byly už i za 9zl). Myslíte, že se oplatí koupit nebo počkat? Máte nějaký tip jak se velmi levně dostat z Ostravy do Wroclawi. Moc děkuju za všechny odpovědi, doporučení :)

0

kup to teraz a mas pokoj... ako riesit 20 euro za spiatocnu letenku a riskovat ze nepoletim nikam, lebo 30 sa mi uz nebude chciet dat... to nema zmysel :) pozeram ze Flixbus z ostravy do wreoclavi je za 229 CZk, co som len tak naohodu nasiel.

0 Citovat

Zkus se ještě podívat na linku Krakov - Gdaňsk s Ryanairem. Letenky dražší, ale

přeci jen do Krakova je snadnější, kratší a levnější doprava.

0 Citovat

OK díky moc :)

0
3 reakce