Zdravím,líbí se mi tahle letenka na Vánoce do Pekingu, ale vzhledem k teplotám kolem nuly (a taky vízu) bych z něj potřeboval co nejlevněji zmizet někam do tepla (>=20°C), ale nemůžu žádné levné letenky z Pekingu mimo Čínu najít. http://www.secretflying.com/post...roundtrip/Poradí prosím někdo? .

Levné letenky z Pekingu

Založil ve fóru Hledám letenku

8 reakcí

Zdravím,

líbí se mi tahle letenka na Vánoce do Pekingu, ale vzhledem k teplotám kolem nuly (a taky vízu) bych z něj potřeboval co nejlevněji zmizet někam do tepla (>=20°C), ale nemůžu žádné levné letenky z Pekingu mimo Čínu najít. http://www.secretflying.com/post...roundtrip/

Poradí prosím někdo?

0

treba mimo Cinu? ci kvoli visa free transitu? lebo inak by som siel asi na juh niekde do Guangzhou, alebo na ten ruskocinsky Havaj - Hainan. Taky Saigon sa da otocit pod 200e (hanoj uz je chladno). Cebu Pacific lieta napr. do Manily. a zase este je tu hongkong.

0 Citovat

Jojo, nechtělo by se mi řešit čínské vízum a do Pekingu bych se rád znovu podíval, ale v takové zimě jen na chvilku.. :) 200e už se mi zdá moc a pod 5000 Kč se mi právě nepodařilo nic najít. V Hongkongu jsem byl, tam bych se taky chtěl zastavit už jen max. na pár dní po cestě někam jinam. :)

0 Citovat

Z Pekingu se asi hledaji levne letenky do zahranici obtizne a o vanocich a jeste do tepla teprve. S AirAsia na Langkawi pres Kuala Lumpur je to za cca 108 +111 USD +nejaky poplatek dobre pri odletu do 19.12.

0 Citovat

Měl jsem podezření, že Peking není zrovna nízkonákladová přestupní stanice; díky za potvrzení.

0 Citovat

Cca 300 km od Pekingu je letiště Shijiazhuang , odkud létá za relativně slušné peníze nízkonákladovka Spring Airlines, do tepla například Taipei nebo Bangkok. Je možné to udělat v rámci 24 hodinového tranzitního víza i s návštěvou Pekingu, s tím že by ses přesunul rychlovlakem, případně klasickým vlakem (1 hodina vs 3) .

0 Citovat

No zajimave, ale ten rychlovlak stoji 128,50 juanu za 1 smer, jede 1 h a 9 az 43 minut a pak jede za 15 minut na letiste jeste shuttle 10 minut. K tomu je treba dojet na Beijing West station. Nektere levnejsi vlaky (za 43,50) jedou ze st. Beijing, ale spise 4+ h. a pak je to na letiste dal.

Pozor na velmi vysoke priplatky za zavazadla, pokud prekrocite limit, do ktereho tato spolecnost zahrnuje i hmotnost palubniho.

0 Citovat

Ano neříkám, že ten rychlovlak je levný, ale například pro Taipei je tohle ta nejlevnější možnost jak se tam dostat v kombinaci s UIA do Pekingu.

0 Citovat

Koukni se i na odlety z letiště v Tianjinu. Možná seženeš dobrou cenu do Hong Kongu.

Tianjin je dostupný z Beijing south railway station za cca. 35min jízdy a dál metrem až na letiště.

0
8 reakcí