Dobrý deň, letím z Kaohsiung (Taiwan) do Hong Kong cez Dragon air (Cathay dragon), kde budem mať 9 h prestup. Chcela by som sa opýtať či mám nárok na nejaké výhody (sprcha, občerstvenie, lounge) pokiaľ letím z Hong Kong do Dubai spoločnosťou Emirates? Jediný problém, ktorý vidím je, že som si letenku nezajednávala priamo na portáli Fly emirates, ale cez britskú sprostredkovateľskú spoločnosť Tripsta. Ďakujem  .

Prestup Emirates - Hong Kong

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

1 reakce

Dobrý deň, letím z Kaohsiung (Taiwan) do Hong Kong cez Dragon air (Cathay dragon), kde budem mať 9 h prestup. Chcela by som sa opýtať či mám nárok na nejaké výhody (sprcha, občerstvenie, lounge) pokiaľ letím z Hong Kong do Dubai spoločnosťou Emirates? Jediný problém, ktorý vidím je, že som si letenku nezajednávala priamo na portáli Fly emirates, ale cez britskú sprostredkovateľskú spoločnosť Tripsta.

Ďakujem

0

Pokud vím, tak v economy v ceně letenky nic. Kupovat se tam dá vše. Jinak Tripsta jsou myslím Řekové a velmi pevně doufej, že s nimi nebudeš muset nic řešit (v případě změny apod.) :-)

1
1 reakce