Ahoj, jsem úplný nováček a tak bych Vás chtěl požádat o radu. V září bychom rádi chtěli za známými do Nice, odlet ČT 14.9., návrat PO 18.9., 2 dospělí. Když jsem do běžných vyhledávačů zadal tuto cestu, tak mi to našlo přímý let jen od ČSA za 10.500,-. Pak to našlo několik tras s přestupy, které jsou ale většinou šílené (7 hodin letu apod.).Hledal jsem dobře a je to jediná varianta nebo se dá najít něco daleko rozumnějšího?A když budu čekat, tak cena půjde chvíli (cca. 3-5 dní) před odletem dolů nebo už ne? Díky .

Praha - Nice

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Ahoj, jsem úplný nováček a tak bych Vás chtěl požádat o radu. V září bychom rádi chtěli za známými do Nice, odlet ČT 14.9., návrat PO 18.9., 2 dospělí. Když jsem do běžných vyhledávačů zadal tuto cestu, tak mi to našlo přímý let jen od ČSA za 10.500,-. Pak to našlo několik tras s přestupy, které jsou ale většinou šílené (7 hodin letu apod.).

Hledal jsem dobře a je to jediná varianta nebo se dá najít něco daleko rozumnějšího?

A když budu čekat, tak cena půjde chvíli (cca. 3-5 dní) před odletem dolů nebo už ne?

Díky

0

Buď poletíš přímým letem za relativně dost peněz nebo lowcostem s přestupem za méně, ale rozdíl v porovnání s pohodlím je zanedbatelný.

Letenky na pevné datum, notabene 3 týdny před odletem prostě levně nekoupíš...

0 Citovat

no popozeraj ine letiska... tam sa da ist okolo 150-200 euro..Berlin, Mnichov, Budapest...

0 Citovat

http://1url.cz/ktZti

od 106 EUR

0 Citovat

Díky za tipy, mrknu ještě po jiném letišti - neuvedl jsem, že jsem z Plzně, takže spíš přichází v úvahu Německo. Ty letenky z Vratislavi za 106 E jsou hezké, ale to už je pro mě kus cesty, to už bych byl na půl cesty do Nice :-)

0
4 reakce