Měl bych jen rychlý dotaz. Kupoval někdo letenku tady? https://www2.esky.comJe to v pohodě, nebo tam nic nekupovat? Díky  .

esky.com dotaz

Založil(a) ve fóru Vyhledávače letenek

16 reakcí

Měl bych jen rychlý dotaz. Kupoval někdo letenku tady?

https://www2.esky.com

Je to v pohodě, nebo tam nic nekupovat? Díky

0

ahoj, kupovala sem pres ne ten error na Air Canada a vse v poho...

0 Citovat

Mám velice špatnou zkušenost. Zaplatil jsem 17.000 Kč za letenky, let byl zrušen a podle jejich obchodních podmínek mám nárok na 2500 Kč voucher, přestože letecká společnost jim náhradu vyplatí. Absolutně nedoporučuji, je to Polská firma, komunikace katastrofa a v případě problému od všeho dají ruce pryč.

0 Citovat

Proč jen na 2 500 Kč? To bych spíš chápal, že si 2,5 nechají a tobě dají zbytek

0 Citovat

Stejný jako teď řeším s TAPem (který mimochodem absolutně nereaguje), dal mi voucher jen v hodnotě letištních poplatků, cca 3000 Kč a čau. Zdá se, že snaha udržet si hotovost dosáhla další úrovně. :D

0 Citovat

Dobrý den

doporučuji nekupovat letenky přes esky.

rezervoval jsem si a zaplatil letenky z Prahy do Toronta za 53 000 Kč. Z nenadálých situací jsem letenky zrušil a vrátily mi pouze 5 tisíc a nějaký drobný. Když tam voláte, mluvíte s vietnamcem který sotva umí česky. Jsou to podvodníci ! NEKUPOVAT

0 Citovat

Dominiku, bohužel když zrušíš letenku ty a nemáš ji zrovna ve flexi tarifu, tak ti vrátí pouze taxy. Tak se nediv. A je jedno jestli jsi kupovat přes esky nebo přímo přes aerolinku. 

6 Citovat

Pokud by ta nenadálá situace byla úmrtí člena rodiny, peníze by měli vrátit. Jinak může pomoci cestovní pojištění, ale taky neplatí na jakýkoli důvod.

0 Citovat

Tip na akci u esky: nabiti penezenky na  390 czk https://blackfriday.esky.com/cz/...3vluaaArus

2 Citovat

Diky za tip, Honzo. Penezenky nabite po 390 Kc. Behem rezervace take uctovan jejich servisni poplatek, takze vysledne sleva okolo 100 Kc. Kdyz uz, tak se to vyplati u tech nejlevnejsich letenek.

0 Citovat

U hotelů mi to servisní poplatek neukazuje. Takže to plánuji využít tam :) H

0 Citovat

Ahoj, poprvé jsem koupila letenky přes eSky do Stockholmu, nějakou zvláštní souhrou náhod a posléze jsem na ně na netu zaznamenala samé negativní reakce. Mám velikou obavu, aby vše dopadlo dobře, hlavně online odbavení, a vůbec... 

Máte někdo s tímto portálem zkušenosti, hlavně tedy ty dobré? :)

Moc děkuji za reakce, hezký den Lenka. 

0 Citovat

Pokud se nic nestane (nedojde ke zruseni letu apod) tak to bude v pohode.

a neustale opakovana rada - NIKDY nekupujte (pokud k tomu nemate nejaky specificky duvod a nevite co delate) letenky jinde, neznu aerolinky.

0 Citovat

Díky Pavle,

já vím, tohle byl takový můj přešlap. Snad to dopadne dobře. Už jednou jsme chtěli letět a přišel do toho Covid. Měli jsme letenky u Ryanair, tak jsme dostali voucher na další cestu, ale ubytování jsme měli zaplacené bez možnosti zrušení a to nám celé propadlo...  Ale jsou to zkušenosti. Teď tedy budu doufat, že to vyjde a příště už jen u aerolinek.

Moc děkuju za reakci, hezký den! L.

0 Citovat

Levné letenky - https://aviasales.tp.st/q5LrfdMd Výborný vyhledávač je Aviasales. Funguje více jako agregátor vyhledávačů, takže vám vyhledá lety na různých internetových stránkách. Jejich vyhledávač tak využijete hlavně na vyhledání levných letenek po Evropě nebo po Asii, kde výborně umí vyhledávat navazující lety různých nízkonákladových společností.

0 Citovat

eSky.cz jsme použili jen koncem loňského roku, když nabízeli promo kód v hodnotě 390 Kč a zlevnili tím výlety do Leedsu a do Sibiu. Od té doby od nich zatím žádná další akce nebyla.

0 Citovat

alevtigrii napsal(a):

Letenky jsem u eSky už pořizoval dříve a nebyl zásadní problém. Nicméně po dnešní zkušenosti tuto společnost určitě NEDOPORUČUJI! Včera zabookované a kartou zaplacené letenky nedorazily, rezervace byla zrušena, peníze nevráceny. 

pokud ty letenky byly placeny vcera, tak jeste neni mozne zadne prnize vratit.

na ucte probehla jen jejich blokace. pokud si je obchodnik nestrhne (jako ze asi ne, kdyz se rezervace zrusila) tak je banka automaticky v dohledne dobe (vetsinou tyden) uvolni.

s tim esky nic neudela.

3
16 reakcí