ZdravímVčera jsme měli odletět z Milana(bergamo) ale nás let byl uplne zrušen,dostali jsme hotel a dneska letime nazpátek večer z Benátek.Tak se chci zeptat jestli je nějaká možnost dostat od této společnosti odškodnění?popripade jestli mate někdo nějaké zkušenosti s tím wizzshitem:D děkuji  .

Wizzair

Založil ve fóru Letecké společnosti

Zdravím

Včera jsme měli odletět z Milana(bergamo) ale nás let byl uplne zrušen,dostali jsme hotel a dneska letime nazpátek večer z Benátek.Tak se chci zeptat jestli je nějaká možnost dostat od této společnosti odškodnění?popripade jestli mate někdo nějaké zkušenosti s tím wizzshitem:D děkuji

0

Proč hned wizzshit? Že je let zrušen se občas stane, postarali se o vás, podle toho co píšeš, tak jak měli a na kompenzaci je nárok, pokud je důvodem problém na straně letecké společnosti - tím, že jsi stále na místě by neměl být problém na letišti zjistit pravý důvod zrušení letu. Aha, tak koukám, že letíte z Benátek....

S tím, jak se wizzair staví k placení kompenzací zkušenost nemám, ale určitě se tu někdo najde.

0 Citovat

no nemile, najma ten presun do Benatok. napadlo ma, ze povedzme ze by ste si z Bergama bookli let s inou leteckou spolocnostou povedzme dnes rano, ze ci v tomto pripade by sa dali naklady kompenzovat

Ja uz od nich taham rok peniaze za 6 hodinovy delay z technickych pricin :D ale pravda, ze sa nic nedeje na slovenskej strane... obchodna inspekcia ako dozorny urad to ma pod palcom... ech

0 Citovat

My z wizzu dostali 250eur, ale zadarmo to nebylo. Je treba vyhrozovat a argumentovat, nejlepe pokud nekomu z letu kompenzaci vyplati a vy se to dozvite/mate dukaz, pak uz to vysypou hned.

0 Citovat

Chci se ještě zeptat jak mám postupovat když chci nahlásit na Wizzair zrušeny let a ze zadám o kompenzaci?nikdy jsem tohle neřešil proto se ptám tady zkušených jestli je přímo na to nějaký postup,popřípadě nějaký tipy.Dekujii

0 Citovat

https://wizzair.com/en-gb/inform...nsations#/

claim form vyplnit

0 Citovat

Ahojte,

Pripojím svoju otázku sem, aj keď to nesúvisí s tou pôvodnou, iba s Wizzom všeobecne. Mal som doteraz takú skúsenosť, že keď som kupoval viac leteniek v jednom nákupe, že nás to v lietadle vždy posadilo spolu, aj keď som si sedadlá nevyberal.

Vzhľadom ale k tomu, že som už dlhšie neletel so skupinkou ľudí a že Ryanair začal takýchto ľudí úmyselne rozsádzať, aby si kúpili miesta, robí niečo podobné aj Wizzair (a oplatí sa teda pre istotu kúpiť miesta pri sebe za príplatok)?

Vďaka ;)

0 Citovat

Ne Wizzair usazuje lidi z jedné rezervace vedl sebe.

0 Citovat

Zavazadla můžeš dokoupit i později při checkinu. Nicméně se žádné rozsazování nekoná – ověřeno před týdnem.

0 Citovat

4 lety - jul a august, stale spolu, vzdy sme isli dvaja

0 Citovat

prave som spravil checkin na zajtrajsi a aj pondelkovy let a sme vedla seba zase

0 Citovat

Ahoj, bookoval jsem si v srpnu ubytko na bookingu pres wizzair, ale ještě mi žádné wizzbody nepřipsaly... jak dlouho to má trvat? Já četl že týden následujícího měsíce...což už bylo ..díky

0 Citovat

Vacsinou mi to pripisali okolo 15. nasledujuceho mesiaca po ubytovani.... Ale uz sa stalo ze som cakal aj dva a pol mesiaca kym to pripisali.... tak kedy ako :)

0 Citovat

aktuálně za srpen mi to připsali dneska, jinak v létě nějak nestíhali a chodilo to asi s měsíčním zpožděním....

0 Citovat

Zajímavá novinka u Wizz Air

"Ještě si nejste jisti, s kým budete cestovat?"

Možnost za poplatek 10 € neuvést v době rezervace jména spolucestujících :-)

https://wizzair.com/cs-cz/inform...Dc%C3%AD#/

Jak by pravil padrino: Vhodné pro páry v rozvodovém řízení, pro jedince s více milenci/milenkami v portfoliu :-D

0 Citovat

já myslim že super pro jakékoliv páry :D

To je něco co mi bránilo kupovat pro dva po předchozích zkušenostech :)

0 Citovat

Letíme s Wizzem do Skopje, na cestu tam máme online check-in udělaný, ale na zpáteční cestu mají na webu napsané "On-line odbavení (check-in) není na tomto letišti možné", chápu to správně, že se budeme muset odbavit na letišti, ale že to není zpoplatněné, když online nejde udělat? Zkoušela jsem vyslat email dotaz na Wizz, ale už několik týdnů čekám na odpověď a na placenou linku se mi zrovna volat nechce.

Na webu mají "On-line a mobilní odbavení nemusí být na některých letištích k dispozici. V takových případech se odbavení (check-in) na letišti nabízí zdarma." Takže z toho předpokládám, že bychom neměli připlácet za odbavení přímo na letišti.

0 Citovat

v tomto pripade si treba urobit online checkin tak ci tak. V Skopje na letisku potom treba ist na checkin a tam dostanes peciatku a az potom mozes ist na gejty. Kedze par checkin prepazok obsluhuje vsetky Wizz lety a musia tam ist vsetci pasazieri, nenechvaj si odlet na poslednu chvilu. Podobne to funguje napr. v Kutaisi.

0 Citovat

Můžu potvrdit, včera jsme letěli ze SKP do BTS, na letišti jsme byli hodinu před odletem a stihli jsme to nakonec jen tak tak, na "check-inu" (i pro lidi s neodbaveným zavazadlem) byla fronta a ještě větší čekačka na pasovce (kde pro Makedonce, kterých tam bylo 5 byly k dispozici 2 přepážky a pro zbylou hromadu lidí pouze 1). Naštěstí nás ve frontě uvízlo víc a tak letadlo počkalo.

0 Citovat

to tonic: nám ale online check-in udělat nejde, po přihlášení na Wizz mám udělaný check-in na let do Skopje z Nrb, ale na zpáteční let mám hlášku "On-line odbavení (check-in) není na tomto letišti možné"

to p.jaros: máme ve zvyku být všude mnohem dřív, než je doporučováno, tak doufám, že to všechno stihneme v pohodě, ale každopádně díky za poznatek!

0 Citovat

hm, zaujimave, tak to asi zmenili, lebo este minuly mesiac to islo. ale zase na webe nie je v zozname, asi maju v tom bordel:

List of airports where online check-in is not available and airport check-in is free of charge:

Dubai (to Budapest only)

Corfu

Palma de Mallorca

Zaragoza

0 Citovat

ten seznam letišť jsem četla, proto jsem radši vyslala dotaz....přemýšlela jsem, jestli to není pouze seznam, kde si nelze udělat online check-in přímo na letišti v takovém tom stojánku

0 Citovat

wizzair nema nikde take tie self checkin masiny

0 Citovat

takto vypadá náhled na mou rezervaci https://screenshots.firefox.com/...izzair.com

0 Citovat

vlevo let tam a vpravo zpáteční

0