- Fórum
- Letecké společnosti
- Wizzair
Wizzair
jakob napsal(a):Nápodobně Původně jsme tedy měli BUD-LED, ale díky změně časů jsem to mohl po zavedení této nové trasy přehodit na BTS, což se nám hodí víc. Očekávám, že vědí, co dělají, když už to prodávají. A kdyby to neklaplo, můžeme to zase přehodit na BUD. 😂Koupeno před 14 dny a spí se mi líp než kdybych to neměl ;-)
To mám také letos v plánu. Z mých známých tam nikdo nechce, tak poletím asi s Naděždou, to zas bude zážitek s tou starou komunistkou...
Wizzair uzavřel smlouvu s Abu Dhabi o nové bázi pro Asii a bazování letadel .
Předpokládaný start na podzim 2020
Měl by zde mít 50 letedel A 321 NEO.
Ahoj všichni! Tato letecká společnost mě pohladila dost nervy. Neustále se objevují problémy. Ale líbí se mi, že jejich lístky jsou levné.
Nevšimli jste si někdo, jaké změny se udály ve smluvních podmínkách Wizzairu? Samozřejmě jim nestálo za to publikovat kromě nové verze i změny oproti staré...
Hlavně, že všude píší, jak dbají na bezpečnost a prevenci. A pak nestydatě rozsadí, protože mamon 💰 😂
Jasně-je to hodně o tom-že se to dělá často jenom na oko.Nejen mamon,ale i takovej jak se říká,říkalo -fištrón-V jiných souvislostech-chytristikón-ućiň jakoby povinnosti za dost ,na peníze taky koukej ale-a to hlavně...
/příklad. Bulharsko-7/2020-busy k tetadlu jen po 40 lidech,ale přepážky na 2 letadla-otevřeny jen 4 a to vedle sebe.Takže fronty,bez rozestupů povětšinou-a pospíchalo se-nestíhalo. .Dveře-ven-"exit-vzduch "otevřeny jen 1/5 z možných.Aby to uhlídali asi-protože" míň lidí v době pandemie".
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!