Ahoj, mam celkem akutni dotaz, snad tu bude nekdo, kdo zazil to same a dokaze poradit. V pondeli rano odletame 6:30, takze 4:30 tam tak nejak byt. Jenze prvni alibus jede po pate hodine ranni a metro zacina jezdit od sesti, ubytovani mame kousek od pristavu a letiste je od 23:30 do 3:30 zavrene, takze i kdybychom jeli poslednim alibusě v 0:10, tak tam nemuzeme zustat. Nenapada me zadna moznost, jak to vyresit, krome taxiku, coz bude asi za hodne draho, mate nekdo prosim zkusenosti? Diky moc za odpoved!:) .

Neapol- odlet brzy!

Založil(a) ve fóru Letiště

14 reakcí

Ahoj, mam celkem akutni dotaz, snad tu bude nekdo, kdo zazil to same a dokaze poradit. V pondeli rano odletame 6:30, takze 4:30 tam tak nejak byt. Jenze prvni alibus jede po pate hodine ranni a metro zacina jezdit od sesti, ubytovani mame kousek od pristavu a letiste je od 23:30 do 3:30 zavrene, takze i kdybychom jeli poslednim alibusě v 0:10, tak tam nemuzeme zustat. Nenapada me zadna moznost, jak to vyresit, krome taxiku, coz bude asi za hodne draho, mate nekdo prosim zkusenosti? Diky moc za odpoved!:)

0

Taxiky v Neapoli nejsou drahy,navic letiste neni daleko,jen si cenu potvrdte dopredu.Pripadne i hotely nabizeji dopravu na letiste.

0 Citovat

Máme zkušenost ze srpna, také jsme odlétali ráno a zvolili jsme i vzhledem k umístění hotelu taxi. Na letišti jsme byli tak za 10 minut a zaplatili jsme 17 Euro. Taxi zajištěno na recepci, údajně samostatně by byla cena o něco vyšší, ale nevím.

0 Citovat

Teda nevím, kolik máte bagáže a odkud se tam chcete dostat, ale já šel z centra na letiště pěšky a bylo to asi na hoďku.

0 Citovat

z nádraží je to tak 40 minut pěšky.....

btw letiště v Neapoli je malinký, bez kufru tam stačí být tak 40 -50 minut před odletem....

0 Citovat

Presne, pesky je to kousicek

0 Citovat

Diky moc za nazory, bydlime kousek od Dante, kousek od centra, talze to mame tak 40 minut pesky podle googlu na nadrazi, ale jedna Italka nam rikala, ze se z nadrazi neda dostat, protoze se jde po dalnici, tak jsem prave byla zmatena

0 Citovat

Tak jit pesky ve 4 rano je kravina vzhledem k tomu,se taxi stoji 15 euro. Tohle uz je takovy to setreni na nepravym miste.

0 Citovat

Keby letenky stáli 200-300 euro s bagazou a jedlom v cene ako za starých dobrých čias, plat 350 euro, tak 15 euro za taxi by nebol problém.

Teraz už to je o inom :D

0 Citovat

tonic napsal(a):

Keby letenky stáli 200-300 euro s bagazou a jedlom v cene ako za starých dobrých čias, plat 350 euro, tak 15 euro za taxi by nebol problém.

Teraz už to je o inom :D

jj, letenky za 15 EUR a taxi to samý ;)

0 Citovat

Tak ta nechut dat cca 15-20 eur je pastikar level 2, ne? Mimochodem od central station je taxik za cca 10 eur, ja to udelal tak, ze jsem mel jenom 10 eur a rekl to taxikarovi...opravdu jsem mel poslednich 10 eur v cashi....a jel se mnou.

0 Citovat

No jsme studenti s omezeným rozpočtem a přišlo nám do toho neočekávaných 90 euro, co jsme museli dát pryč, tak mě jenom zajímalo, jestli je třeba nějaká jiná možnost, která mi unikla a jak je to s tou cestou pěšky, nakonec je vážně nejlepší varianta taxík, který vezmeme, takže díky moc všem za rady

0 Citovat

Google maps, public transport a nejaký night bus trošku skráti cestu na letisko

0 Citovat

Ahoj,


vyzkoušel někdo v Neapoli mytaxi? Máme brzký odlet a ubytko mimo centrum (Cercola), tak bych rád využil mytaxi na cestu na letiště, ale nevím jak to budete vypadat v neděli ráno, nemáte někdo osobní zkušenost? 

0 Citovat

Tak si sám i odpovím, kdyby náhodou někdo chtěl využít. Přes aplikaci mytaxi jsme si před spaním zarezervovali jízdu na 4:00, vše proběhlo v pořádku, jen cena byla vyšší Cercola - letiště 28€  (placeno v hotovosti)

0
14 reakcí