Vzhledem k tomu, že je žena učitelkou, jsme vázáni pevným termínem dovolené přes Vánoce, letos to tedy vychází od 22.12. do 2.1. Je prosím reálné sehnat cenově rozumnou letenku úměrnou nízkému počtu dní? Zajímaly by mě jakékoliv destinace, kde je teplota vzduchu alespoň 20 °C.Konkrétně například Kuba, Thajsko, Kapverdy, Omán, Kanáry (jakýkoliv ostrov)Odlet - nejdříve 22.12., návrat nejpozději 2.1. ráno. Místo odletu i příletu může být i v okolních zemích.Předem moc děkuji za konkrétní tipy. .

Letenky Vánoce (Kuba, Thajsko, Kapverdy, Omán, Kanáry (jakýkoliv ostrov), jiná destinace)

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

9 reakcí

Vzhledem k tomu, že je žena učitelkou, jsme vázáni pevným termínem dovolené přes Vánoce, letos to tedy vychází od 22.12. do 2.1.

Je prosím reálné sehnat cenově rozumnou letenku úměrnou nízkému počtu dní? Zajímaly by mě jakékoliv destinace, kde je teplota vzduchu alespoň 20 °C.

Konkrétně například Kuba, Thajsko, Kapverdy, Omán, Kanáry (jakýkoliv ostrov)

Odlet - nejdříve 22.12., návrat nejpozději 2.1. ráno. Místo odletu i příletu může být i v okolních zemích.

Předem moc děkuji za konkrétní tipy.

0

Tipy už máš vlastní, teď bys měl spíš hledat u prodejců ty letenky ne?

0 Citovat

Tak třeba na Kanáry se dají koupit letenky v uvedeném termínu okolo 5k z Budapešti, Krakova, Berlína...

Zkus azair.cz, Odkud: Česko a širší okolí, Kam: Kanárské ostrovy

Stejně jako letenky bude ale i ubytování dražší než obvykle.

1 Citovat

Pro exotiku (Karibik/Asie) bych lovil mezi chartery u německého/rakouského/holandského TUI, Condoru, Neckermannu či nově Eurowings. Riskantní varianta je počkat si až na prosinec a koupit si to na poslední chvíli za last minute cenu. Ale taky se může stát, že už pak nic nebude. Vánoce jsou specifické období.

0 Citovat

Dovolím si obnovit téma. Nemáte nějaký tip na letenky / destinace mezi 22.12 až 1.1.? 

lehce jsem doufala v Madeiru z Norimberka nebo Jordánsko odkudkoliv. Bohužel, ani jednu destinaci Ryanair do zimního letového řádu nehodil a wizz už má ceny hodně vysoko.

Ješte mne zaujal Damman z Budapesti, ale jinak jsem marná.

V destinaci by neměla být úplně zima (sníh). V tomto termínu jsme byli Maroko, Madeira, Jordánsko, Izrael.

Díky za každý tip na neobvyklou destinaci.

0 Citovat

Wizz už má ceny hodně vysoko? 

Wizz ještě má ceny hodně vysoko - tam rozhodně neplatí, že časem jen rostou. 

A kdyby nic nevyšlo - LM do Egypta je jistota.

Ještě tam žraloci sežerou pár Rusáků a cena půjde dolů.

6 Citovat

Wizz mel na tenhle termin levny ceny v zime. Koupila jsem tehdy Eilat na vanocni prazdniny za 36eur a dostavala jsem tady za to spoustu hejtu. Ted momentalne nabizi totez za 540.

1 Citovat

Já bych tě naopak pochválila :D kdybych nebyla kráva a nečekala na ten Ryan a Madeiru / Jordánsko (měli pro mě lepší dny), tak tu teď nemusím naplákat.

Ještě mám screeny v mobilu, kde jsem právě posílala kamarádce 3 možnosti do 100 EUR.

0 Citovat

Vanocni letenky podle me uz nijak moc levny nebudou, ale treba se neco najde. LM cestovky mam pocit, ze vylozene pres vanoce taky nic neni, a to ani kdyby zraloci v Egypte sezrali uplne vsechny rusaky.

Madeiru z Norimberka ryanair porad ma, ale Amman zrusili.

1 Citovat

Tak Vanoce jsme vyresili, ptz jordansko i madeira byly z “meho pohledu” neprijatelne v pomeru cena/vykon, takze po 7 letech si zopakneme zapad USA. Letos jsem byla vyjimecne omezena naprosto presnym terminem, mame 22.12-31.12. VIE-LAX, LAS-MUC, kratke s jednim prestupem za 12500, kombinace odlet VIE, prilet MUC nam vyhovovala. Kdyby se nekomu hodilo, jde tam naklikat plus minus par dni docela dost, vcetne SFO, prevazne ale nejlepsi ceny na LAS.

2
9 reakcí