Ahoj, sháním letenky do Volgogradu na srpen 2018. Vím, že je ještě brzy, ale chci zjistit dopředu nějaké info. Sháním to pro rodiče a jejich kamarády a ti vždy chcou mít všechno hodně dopředu naplánované a objednané, takže moc nepřichází v úvahu čekání na nějakou akci. Zatím jsem našla letenky za cca 8000 Kč z Prahy Aeroflotem s přestupem v Moskvě. Dále vím, že se dá s Pegasus Airlines z Prahy s přestupem v Istanbulu. Jaké ceny se dají očekávat? Případně víte někdo o nějakém lepším spojení? Odlet by byl možný ještě z Vídně, Bratislavy, Katowic,případně Varšavy. Kdy je ideální nakoupit letenky? Je to skupina cca 10 osob. Je možné získat nějakou slevu pro skupinu? Díky moc za jakékoliv tipy a rady. .

Volgograd v srpnu 2018

Založila ve fóru Hledám letenku

1 reakce

Ahoj, sháním letenky do Volgogradu na srpen 2018. Vím, že je ještě brzy, ale chci zjistit dopředu nějaké info. Sháním to pro rodiče a jejich kamarády a ti vždy chcou mít všechno hodně dopředu naplánované a objednané, takže moc nepřichází v úvahu čekání na nějakou akci. Zatím jsem našla letenky za cca 8000 Kč z Prahy Aeroflotem s přestupem v Moskvě. Dále vím, že se dá s Pegasus Airlines z Prahy s přestupem v Istanbulu. Jaké ceny se dají očekávat? Případně víte někdo o nějakém lepším spojení? Odlet by byl možný ještě z Vídně, Bratislavy, Katowic,případně Varšavy. Kdy je ideální nakoupit letenky? Je to skupina cca 10 osob. Je možné získat nějakou slevu pro skupinu? Díky moc za jakékoliv tipy a rady.

0

Pokud jde o komfortní a rychlou dopravu na místo, tak tam se toho asi moc vymyslet nedá. Jinak by se daly kombinovat samostatné letenky s delším přestupem s lowcostem do Moskvy a pak do Volgogradu, což by mohlo vyjít klidně na 3 tisíce na osobu. Hlídej si u Pobedy, zatím mají jen zimní letový řád.

http://azair.me/2gYFFdU

0
1 reakce