Dobrý den,chtěl bych Vás požádat o pomoc s nalezením levných letenek pro 2 osoby z Prahy (případně dostupného okolí, např. Vídeň) kamkoli na západ USA (nejlépe Kalifornie, ale stejně budeme západ projíždět autem, takže je to jedno). Jedná se o období léta 2018 (červen - září) na dobu přibližně 20 dnů. Dovolenou si můžeme vzít prakticky kdykoli, takže se můžeme značně přizpůsobit. Jen by počet pracovních dnů v rámci této cesty neměl přesáhnout 14. Budeme také potřebovat odbavená zavazadla.Velice Vám děkuji za pomoc!Jakub K. .

Západ USA v létě 2018

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Dobrý den,

chtěl bych Vás požádat o pomoc s nalezením levných letenek pro 2 osoby z Prahy (případně dostupného okolí, např. Vídeň) kamkoli na západ USA (nejlépe Kalifornie, ale stejně budeme západ projíždět autem, takže je to jedno). Jedná se o období léta 2018 (červen - září) na dobu přibližně 20 dnů. Dovolenou si můžeme vzít prakticky kdykoli, takže se můžeme značně přizpůsobit. Jen by počet pracovních dnů v rámci této cesty neměl přesáhnout 14. Budeme také potřebovat odbavená zavazadla.

Velice Vám děkuji za pomoc!

Jakub K.

0

na 06-07/2018 napr. https://www.google.com/flights/#search;f=PRG,XYG;t=LAX;d=2018-06-09;r=2018-06-22

bagaz v cene.. datumov kopec... za 13000 CZK to povazujem za velmi slusne, najma v tomto obdobi s kratkymi prestupmi a z/do Prahy

0 Citovat

Akční letenky na západ USA bývají i několikrát do měsíce a máš spoustu času si na ně počkat.

Zajímavá cena je kolem 8k.

0 Citovat

Ale ne uprostřed léta...

0
3 reakce