Dobrý den, nabízím 1 letenku PRG - MRS na 24.11.17 a pak zpáteční TLS - PRG na 27.11.17, let je společností VOLOTEA. Cena je dle dohody, minimum je 40 EUR za přepis jména za jeden let. Já jsem letenku koupil za 30 EUR a při spěchu při nákupu se mi podařilo koupit dvě na stejné jméno. Klidně přenechám někomu i na jeden úsek, letenka jinak stejně propadne. Kdyby měl náhodou někdo zájem, napište a domluvíme se.  .

Nabízím 1 letenku PRG - MRS na 24.11.17 a pak zpáteční TLS - PRG na 27.11.17

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Dobrý den, nabízím 1 letenku PRG - MRS na 24.11.17 a pak zpáteční TLS - PRG na 27.11.17, let je společností VOLOTEA. Cena je dle dohody, minimum je 40 EUR za přepis jména za jeden let. Já jsem letenku koupil za 30 EUR a při spěchu při nákupu se mi podařilo koupit dvě na stejné jméno. Klidně přenechám někomu i na jeden úsek, letenka jinak stejně propadne. Kdyby měl náhodou někdo zájem, napište a domluvíme se.

0

In addition to the difference in Euros between the price of the original ticket and the new price at the time of the change.

To mezi jinými znamená, že případnému zájemci se spíše oplatí koupit novou letenku, pokud je její původní cena takto nízká.

0 Citovat

tak me spis prekvapuje, ze lze koupit 2 stejne letenky na stejne jmeno. Vetsina spolecnosti tuto chybu neumoznuje a tudiz je druha rezervace automaticky stornovana.

0 Citovat

Tak napriklad u wizzairu tiez v pohode mozes kupit dve letenky na rovnake meno, kupoval som to tak. Tiez ale ponukli moznost jednu bezplatne zrusit, no vtedy som potreboval obe tak som odmietol...

0
3 reakce