Ahojte, prosím o radu/tip. Chystáme se na začátku května 2018 velká banda do Portugalska (nejlépe Lisabon) - bude nás cca 15-20 vč. dětí a hledáme co nejlevnější let. Zatím jsme našli letenky okolo 4 tisíc, ale vím, že loni se přes zimu objevovaly ještě výhodnější akce (okolo 2 tisíc), akorát nevíme, jestli riskovat čekání, zda se něco objeví, když na tom závisí tolik lidí. Co myslíte? Příp. pokud máte tip už teď na nějaké levnější letenky, ráda ho uvítám. Chceme jet na cca 8 dní a termín v první polovině května, přesné datum by se přizpůsobilo letence. Děkuji, Klára .

Letenky do Portugalska (Lisabonu) v květnu 2018

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Ahojte, prosím o radu/tip. Chystáme se na začátku května 2018 velká banda do Portugalska (nejlépe Lisabon) - bude nás cca 15-20 vč. dětí a hledáme co nejlevnější let. Zatím jsme našli letenky okolo 4 tisíc, ale vím, že loni se přes zimu objevovaly ještě výhodnější akce (okolo 2 tisíc), akorát nevíme, jestli riskovat čekání, zda se něco objeví, když na tom závisí tolik lidí. Co myslíte? Příp. pokud máte tip už teď na nějaké levnější letenky, ráda ho uvítám. Chceme jet na cca 8 dní a termín v první polovině května, přesné datum by se přizpůsobilo letence. Děkuji, Klára

0

Mrkni na azair: http://bit.ly/2hYiCDM

0 Citovat

Většinou není problém najít letenku pro pá lidí, ale 15-20 lidí, už určitě pohne cenou. Možná by stálo za to, nechat si udělat nějakou cenovou nabídku od cestovky/agentury. Tam pak jsou úplně jiné podmínky včetně změny jména nebo přidávání osob za stejnou cenu...

0 Citovat

Nechte si udělat nabídku třeba přímo u ČSA https://www.csa.cz/cz-cs/skupinova-rezervace/

Pro takový počet lidi si ani nedokážu představit samostatný/individuální nákup letenek, když vezmu v potaz, že v každé rezervační třídě je vždy po devíti místech.

To samé zkuste třeba i u Wizz Airu, mají přímé lety z Katovic do Lisabonu

https://wizzair.com/cs-cz/inform...ezervace#/

0 Citovat

Díky všem za tipy, začnu se tím prokousávat:) Skupinová rezervace mě nenapadla, nikdy jsem pro tolik lidí nic nesháněla... Je fakt, že ty podmínky pak můžou být jiné.

0
4 reakce