Úctyhodných 9 let tvrdě vyseděných v United letadlech a životní Gold status je na světě :) https://thepointsguy.com/2017/08...lion-milerNabízí vlastně něco takového evropské aerolinky?edit: BA za 35k tier points .

Milion Miler

Založil ve fóru Frequent flyer programy

10 reakcí

Úctyhodných 9 let tvrdě vyseděných v United letadlech a životní Gold status je na světě :) https://thepointsguy.com/2017/08...lion-miler

Nabízí vlastně něco takového evropské aerolinky?

edit: BA za 35k tier points

0

A takhle to milé děti dopadne, když se stanete obětí věrnostního programu... To jsou pak ti pacienti co zabíjí nejlepší dny svého života mileage runy.

Před 15 lety by mi to asi imponovalo, dneska pokud nemusím nestrávím v letadle ani minutu navíc.

0 Citovat

opat sa mi potvrdilo, ze ak clovek nelieta biznis, tak sanca nieco taketo dosiahnut je skoro nulova :D

inak ak som spravne pochopil, letel do HKG 16 hodin, tam stravil 36 hodin a dalsich 16 hodin naspat? dufam, ze ten kolacik bol dobry :D

0 Citovat

@Petr76

Přesně! Diagnóza jako každá jiná. Zag si to uvědomí, až mu bude táhnout na padesát, že promarnil nejlepší roky svého života honbou za ničím. Tyhle rekordy a statistiky jsou pomíjivé jak pára nad hrncem, těžko to ale někomu vysvětlovat.

0 Citovat

Tak pokud to chápu správně, a ono to asi jinak chápat ani nejde, nalétal to pracovně.

0 Citovat

To byla spíš taková obecná úvaha nad některými pošuky, pro které se mileage runy, bezmyšlenkovité, bezvýznamné létání sem a tam za účelem vylepšování statistik, staly životním stylem. Těm rozumnějším dojde včas, že cestování má úplně jiný rozměr.

0 Citovat

Ten blog som necital ,ale zaujimalo by ma ,ci on na sebe pozoruje "aerotoxický syndrom" ??..

nie som hypochonder, ale zacinam na sebe pozorovat priznaky na aerotoxický syndrom :-)

příznaky degenerace bílé hmoty mozkové, jejíž následky – ztráta krátkodobé paměti a poruchy pozornosti a soustředění + Otrava organofostáfy může způsobit to, čemu se říká „sebevražedný impuls“, který vede k vysoké četnosti sebevražd...

a to lietam pravidelne iba jednu dalkovku za mesiac,viac mi povinosti a finance neumoznuju

http://www.europarl.europa.eu/si...XML+V0//CS

0 Citovat

Amerika je trh, kde cross promo věrnostních programů aerolinek, kreditních karet a doplňkových služeb vedlo k tomu, že lidé kteří se v tom dokázali zorientovat si mohli udělat slušný byznys. Podmínky nebyly nijak přísné, odměny dostupné a welcome bonusy štědré. Pro někoho možná pakárna, ale pořád lepší než ve Walmartu za kasou nebo v adult industry s černochama někde v Kalifornii.

Šlo prakticky zadarmo získat letenky po celém světě a další odměny, které se daly vyměnit za hotovost.

Tohle je asi nejznámější případ:

https://en.wikipedia.org/w/index...edirect=no

0 Citovat

Zach dobrý, ale proti Tomu Stukerovi je to pořád začátečník :-)

https://thepointsguy.com/2017/06...es-united/

0 Citovat

Ten evropský trh mě docela štve. S mou útratou na kreditce bych si v USA lítal po světě jako král. A co na to můj issuer ČSOB? Zavedl Svět odměn a pro jistotu moji kartu dal do výluk. Takže mám pííp. Jeden čas jsem dokonce zvažoval pořídit si zahraniční kreditku :-) Akorát je problém, jak ji z Česka platit, když wire transfer je pěkně drahý.

0 Citovat

V Evropě nemáš moc šancí a další mínus je, že nemáme euro.

Když se objeví něco zajímavého, tak to hned jak nalákají dostatek klientů osekají (Unicredit kreditka), kreditky mají vysoké měsíční poplatky a nula od nuly pojde.

Status nenalítám, bonusové letenky za míle vycházejí s poplatky dráže než najdu ve vyhledávačích a tak míle utrácím v eshopech aerolinek (nejlepší dle mých zkušeností Etihad a Delta).

0
10 reakcí