Nemá někdo zkušenost s přestupem v Pekingu na vnitrostátní let,jestli je bezpečná doba 1:45 hod.Přiletím 10:20 a měl bych odlétat do Hohhot ve 12:05. .

Přestup v Pekingu

Založil(a) ve fóru Letiště

11 reakcí

Nemá někdo zkušenost s přestupem v Pekingu na vnitrostátní let,jestli je bezpečná doba 1:45 hod.Přiletím 10:20 a měl bych odlétat do Hohhot ve 12:05.

0

Záleží co je to za terminál, respektive jestli je to v rámci terminálu 3 nebo máš přesun ze 2 na 1 nebo nedej bože ze 3 na 1 to bys byl úplně bez šance.

0 Citovat

A keďže je to vnútroštátny let, tak musíš prejsť imigráciou a vyzdvihnúť a znova zacheckovať batožinu (ak ti to teda nepreloží aerolinka, čo asi nie). Ak to je na jednej letenke tak je to jedno, na vlastné triko to je nezmysel s dosť biednou šancou to stihnúť.

0 Citovat

Dík,myslel jsem si to.Takže další let v 16:25.Co se dá užitečného tak dlouhou dobu na letišti v PEK dělat...

0 Citovat

Tak klidně se dá na rychlo otočit i krátký výlet do města, například Tiananmen nebo Temple of Heaven. Z letiště rychlovlakem a pak metrem, dá se tam dojet za 50 minut, pokud nebude mít první let zpoždění, měl bys mít na prohlídku něco málo přes hodinu i s rezervou na to být zpět 2 hodiny před odletem. Případně pokud máš oba lety s AirChina nebo Hainan nebo jejich odnožema tak máš možnost dostat salonek zdarma.

0 Citovat

Asi to bylo blbě formulované.V Pekingu budu později 4 dny,takže na prohlídky bude čas.Spíš mi šlo o strávení času na letišti.Jinak Letím s Austrian a potom s AirChina,takže salonek asi nepůjde?

0 Citovat

Podívej se na web AirChina, možná máš taky nárok jelikož jde o stejnou alianci. Každopádně se o ten salonek musí žádat předem přes web případně call centrum a mají v něm jenom nealko + čínský snacky, ale lepší než čekat na letištních sedačkách.

0 Citovat

Dík,zkusím,pokud se na tom webu zorientuji...

0 Citovat

tramin napsal(a):

Dík,zkusím,pokud se na tom webu zorientuji...

Edit:

Takže jestli jsem to správně pochopil a přeložil,tak by to mělo klapnout

Tickets

♦ Tickets whose serial numbers start with “999”

● Connections

♦ Connections from international/ Hong Kong, Macao and Taiwan regional flights to international/ Hong Kong, Macao and Taiwan regional flights via Beijing/Shanghai

● Flights

♦ The connecting flight must be a CA-coded, Air China-operated one.

♦ The onward international flight does not contain a domestic flight segment.

♦ The service is not applicable to Air China’s international flights that depart from T3C/T3D of Beijing Capital International Airport.

♦ The service is not applicable to Air China’s international flights that depart from the Domestic Departure Concourse of Shanghai Pudong International Airport.

● Connecting time

♦ Beijing: Connecting time of at least 4 hours and up to 24 hours.

♦ Shanghai: The connecting time of the day is at least 4 hours but the scheduled departure time of the connecting flight is before 02:00 am.

● Passengers

♦ The service is not applicable to unaccompanied minors.

♦ Reservation for the service cannot be made for infants, but infants can access the lounges for free with the adults.

0 Citovat

Tak bohužel nelze.Musel bych přiletět do PEK s CA.

0 Citovat

Na letisti v Pekingu neni vubec co delat.. ale pokud pohledas, uplne v zadni casti letiste tam byvaji takove ‘kukane’ na spani. Muzes si do ni zalezt, zatahnout za sebou roletu a dat si slofika :))

0 Citovat

Dík,ale já raději kvůli Jet lag budu bdít :-)

0
11 reakcí