Ahoj :) Doporučíte mi, prosím, letenku na druhou půli března (cca. 14.3-30.3.2018) jednosměrnou letenku z Evropy do Miami, případně New Yorku? Nevadí mi letět z jakéhokoliv koutu Evropy, pokud to bude za cenu nižší ceny - naopak bych to bral jako plus vidět další místo a ušetřit. :D Bohužel budu mít krosnu, tudíž s 1x odbaveným zavazadlem.Zatím jsem našel:1. Praha - Oslo - Miami s Norwegian za 250 Euro. (13.03.2017) s odbaveným zavazadlem.2. Praha - Lisabon - Miami s TAP Portugal za 290 Euro. (10.03.2017 odlet z PRG + 5 dní stepover v Lisabonu) s odbaveným zavazadlem. .. Případně počkat, jestli nebude mít akci WOW, nebo nějaký error nebo FD. Každopádně, myslím, že ten TAP je dobrá cena, co myslíte? Máte nějaké návrhy? :)Děkuji za každý komentář .

Jednosměrná letenka do Miami/NY, Březen 2018

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Ahoj :) Doporučíte mi, prosím, letenku na druhou půli března (cca. 14.3-30.3.2018) jednosměrnou letenku z Evropy do Miami, případně New Yorku?

Nevadí mi letět z jakéhokoliv koutu Evropy, pokud to bude za cenu nižší ceny - naopak bych to bral jako plus vidět další místo a ušetřit. :D

Bohužel budu mít krosnu, tudíž s 1x odbaveným zavazadlem.

Zatím jsem našel:

1. Praha - Oslo - Miami s Norwegian za 250 Euro. (13.03.2017) s odbaveným zavazadlem.

2. Praha - Lisabon - Miami s TAP Portugal za 290 Euro. (10.03.2017 odlet z PRG + 5 dní stepover v Lisabonu) s odbaveným zavazadlem.

.. Případně počkat, jestli nebude mít akci WOW, nebo nějaký error nebo FD. Každopádně, myslím, že ten TAP je dobrá cena, co myslíte? Máte nějaké návrhy? :)

Děkuji za každý komentář

0

Pokud cestuješ s odbaveným zavazadlem tak asi nemá smysl řešit přískoky někam po Evropě a bral bych odlet z PRG.

TAP je fajn, pokud rezervuješ přímo přes jejich web, tak v rámci stopoveru nabízí výlet po Lisabonu a okolí v ceně.

Poznámka pod čarou: Nevím za jakým účelem tam cestuješ, ale pro vstup na ESTA potřebuješ zpáteční letenku nebo návaznou letenku mimo USA.

0 Citovat

Můžeš zkusit, zda ještě platí: http://www.secretflying.com/post...from-e129/

Taky varianta hledat zpáteční letenku a ignorovat zpáteční let. I když pochybuju, že bys našel něco pod těch 250 €. Leda by se opakovala chybka Air Canada.

0 Citovat

Trochu mně to zavání lolkovinou...

0
3 reakce