Ahoj,žádám o pomoc s vyhledáním akčních letenek do nějaké destinace, kde hlavní položkou je cena letenky (ubytování zpravidla levné). Chceme letět s manželkou a naší 18-ti měsíční dcerou, rádi bychom ještě využili situace, kdy děti do dvou let mají letenku pouze za administrativní poplatek (v řádech stovek). 2 roky budou naší dceři 4.4., proto bychom měli stihnout do tohoto termínu návrat. Ideální cena letenky pro dospělého by měla být do 10-ti tísíc.Předem moc děkuji a zdravímJ. .

Letenka exotika - leden, únor, březen

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

1 reakce

Ahoj,

žádám o pomoc s vyhledáním akčních letenek do nějaké destinace, kde hlavní položkou je cena letenky (ubytování zpravidla levné). Chceme letět s manželkou a naší 18-ti měsíční dcerou, rádi bychom ještě využili situace, kdy děti do dvou let mají letenku pouze za administrativní poplatek (v řádech stovek). 2 roky budou naší dceři 4.4., proto bychom měli stihnout do tohoto termínu návrat. Ideální cena letenky pro dospělého by měla být do 10-ti tísíc.

Předem moc děkuji a zdravím

J.

0

Já plánuji na leden/únor pár dní v Hong Kongu, cestu přes Kambodžu a odlet zpět z Ho Či Minova města. Letenka BUD-HKG, SGN-BUD za cca 12300 (TK), přelety HKG-REP, REP-KOS za cca 3500, místní přejezdy (bus/minibus) cca 600Kč.

0
1 reakce