ak sa nechcete po Vianociach nudit, mate povinnu dovolenu ako ja a nemate zapal priedusiek ako ja, mozete si skocit do HKG z Prahy s Hainanom. mozny poldenny stopover v PEK po ceste naspet.datum: 27.12 - 2.1dostupnost: stranka Hainan airlinesakurat bacha, v tomto obdoi je tam ku*evsky drahe ubytko, ale da sa zohnat postel v hosteli Mojo Nomad na juhu ostrova za 600 (8postelovka) az 800 (3postelovka) na noc. robil som maly prieskum, k metru chodi bus prakticky od hostela, celkovy cas k Admiralty je cca 33minut, co je v klude.Ak to niekto kupite, budem Vam velmi priat a zavidiet zaroven. Nebyt choroby, videli by sme sa pred odletom v MC lounge.EDIT: a keby naozaj niekto idete a bookujete cez booking, budte taki dobri, zlepsite mi Vianoce a booknite to cez moj referral https://www.booking.com/s/13_6/b0b0f70f , nech sa mi drahsia letenka neskor v roku aspon trochu vrati. .

Silvester v Hong Kongu z PRG s Hainanom za 13 316 Kč

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

0 reakcí

ak sa nechcete po Vianociach nudit, mate povinnu dovolenu ako ja a nemate zapal priedusiek ako ja, mozete si skocit do HKG z Prahy s Hainanom. mozny poldenny stopover v PEK po ceste naspet.

datum: 27.12 - 2.1

dostupnost: stranka Hainan airlines

akurat bacha, v tomto obdoi je tam ku*evsky drahe ubytko, ale da sa zohnat postel v hosteli Mojo Nomad na juhu ostrova za 600 (8postelovka) az 800 (3postelovka) na noc. robil som maly prieskum, k metru chodi bus prakticky od hostela, celkovy cas k Admiralty je cca 33minut, co je v klude.

Ak to niekto kupite, budem Vam velmi priat a zavidiet zaroven. Nebyt choroby, videli by sme sa pred odletom v MC lounge.

EDIT: a keby naozaj niekto idete a bookujete cez booking, budte taki dobri, zlepsite mi Vianoce a booknite to cez moj referral https://www.booking.com/s/13_6/b0b0f70f , nech sa mi drahsia letenka neskor v roku aspon trochu vrati.

0
0 reakcí