Wizzair - Online check-in

Založil(a) před 13 lety tripper ve fóru Letecké společnosti

147 reakcí

daji zdarma na checkinu.

2 Citovat

@Lord: díky, snad to vůbec poletí :D

1 Citovat

Barney, jestli je to ten let na Maledivy, tak tam mi to z appky vyplivlo pdf boarding pass, kterej jsem si vytiskla v hotelu a s nim rovnou sla. Do Muscatu mi to ale udelalo ten This Is Not Boarding Pass a museli jsme na check-in pro boarding pass. Ale ty asi letis s odbavenym zavazadlem, takze stejne na ten check-in budes muset jit?

Jinak Abud Dhabi - Male jsme leteli tam i zpatky v sobotu, a ackoli ostatni dny zda se ze leteli normalne vcas, tak nam obe cesty vyrazne zpozdili, tam o 3 hodiny a zpet o 4 hodiny, oznamili to vzdycky vecer predem mailem. Cestou tam nam to nevadilo, posedeli jsme si v salonku v Abu Dhabi, ale zpatky peknej vopruz priletet do Abu Dhabi ve 3 rano misto o pulnoci.

0 Citovat

@Ala: letíme z Abu na Maledivy. Koukal jsem že letadla létají posledních pár měsíců přesně a spolehlivě na čas. Takže to snad bude ok. Máme pouze malé batohy (20l, max 4kg). Cestujeme pak z Male (po 5ti dnech na ostrově) dál do Singapuru a kolem světa ;) Nemám problém si vytisknout boarding pass v hotelu, ale pokud jde zdarma vytisknout na check-in nebo kiosku, tak to tak udělám radši ;)

0 Citovat

Jak jsem psala, nam zrovna minulou sobotu 10.2. letelo opozdene o 3 hodiny (14:45 misto 11:45) a vcera 17.2. letelo dokonce az v 15:45, takze umerne tomu byl opozdeny i ten let zpatky z Male do Abu. Nebylo to zpozdeni na posledni chvili, ale oznamili to vecer predem. Z Abu si udelas normalne check-in v appce, ale nevygenerovalo mi to obvykly mobilni boarding pass, ale pdf boarding pass. Ja jsem s tim nechtela jit na check-in (i tam zrovna byla dost fronta lidi s kuframa), mela jsem je vytistene z hotelu a uplne normalne jsme s nimi prosli.

1 Citovat

Pokud to vygeneruje BP a píší, že elektronický se neuznává, vytiskneš. Pokud to nevygeneruje BP, musíš  na přepážku. Není v tom žádná věda. 
Marně přemýšlím, proč bych měl chtít stát řadu na letišti, obzvláště u Wizzu, u kterého jsou hodinové fronty pravidlem, když nemusím odbavovat zavazadlo. Každý slušný hotel vytiskne zdarma. Jedině snad, že někdo miluje stání ve frontě, nebo prostě v žádném hotelu nebude a od odjezdu z domu to bude vic jak 24 hod. I tak lze ale zaplatit sedadlo a vytisknout ještě doma. Ano, bude to stát  pár stovek na jednoho navíc, ale pokud cestuju obzvláště v páru, tak je to při cestě kolem světa jako plivnutí do vody :-). Mně by to za to stálo, ale každý má samozřejmě jiné priority a fin. možnosti :-). Raději bych tu hodinu proseděl v tom jejich výborném salonku.

0 Citovat

Proto se ptám. Zkušenost s check-in na letišti u nizkonakladovky nemám, jelikož létám vždy bez zavazadla. Vytiskneme tedy buď na hotelu, nebo ještě v Praze. Sedadla máme koupena na exitech a nějak mi nedocvaklo, že se ten on-line check-in dá udělat v tomto případě o dost dříve (ale na to bych asi přišel v apce až to nastane :D )

0 Citovat

Check in on line pouze 3 hodiny před odletem. To znamená vždy na přepážku. Nebo koupit místa měsíc předem.

1 Citovat

Online check-in bez zakoupených sedadel jde 24 hod až max 3 hod před odletem. Méně než 3 hod před odletem je to už jen na přepážce a zpoplatněné. Už to psal včera Jáchym. 

1 Citovat

Neví někdo, zda se lze na letišti Praha prokázat u vchodu mobilní palubní vstupenkou v aplikaci Wizzu? Nebo ji musím vytisknout? Přímo na stránkách Wizzu píší, že Praha tu mobilní palubní vstupenku zatím neumí.

odbaveni.jpg

0 Citovat

to je nejaka blbost, som to pozeral, ani z takej Bratislavy vraj nic nejde

0 Citovat

Ta "nepodpora" mobilneho palubneho listka nie je nic ine, ako madarske privyrabanie si. Dufaju, ze si namiesto stresujuceho zhanania si tlaciarne 24 h pred odletom prikupite sedalo (a letenku si vytlacite uz doma). Tuto hlasku uz nejaky ten piatok ignorujem, na letisko idem s PDF a nikde s tym problem zatial nemali.

Posledne v Alicante som sa bol na to pytat na prepazke, poslala ma s tym rovno na gate, ale ze ked chcem, tak mi vytlaci palubny listok. No a na brane vedlajsie lety - Ryanair s Easyjet ... a tam sa to mobilami len tak hemzilo.

0 Citovat

Je to nejaka kravina a podle me chybna informace na jejich strankach, vzdyt wizz z prahy normalne s mobilnim boarding passem vzdycky fungoval. Proste si pavlezhradce normalne pockejte, 24 hod. pred letem si udelejte v aplikaci check-in, a kdyz vam to vygeneruje mobilni boarding pass, tak s nim normalne v praze projdete.

0 Citovat

letěl někdo tou novou linkou wizzair z vídně do hurghady? Jak to probíhá při odletu z Hurghady - musím na přepážku, když nemám odbavené zavazadlo, resp. stačí letenka v mobilu nebo ji musím tisknout? Díky

0 Citovat

Musíte na check-in přepážku, kde zdarma vytisknou papírovou 🙃

0 Citovat

ok. díky moc za info

0 Citovat

Tak přidávám čerstvou zkušenost z tohoto víkendu s tou mobilní palubní vstupenkou Wizzu v Praze. Bylo to přesně tak, jak jste tu někteří psali: samozřejmě funguje, na webu mají mylnou informaci. Bylo to úplně bez problémů, stejně tak při zpáteční cestě na letišti v Larnace.

V Praze velikost příručáků zdarma nikdo nekontroloval (u vchodu byl jediný zaměstnanec, který toho měl až nad hlavu), v Larnace ale otevřely vchod už hodinu před odletem a byli tam na to dva, takže to docela hrotili, měřili a několik lidí doplácelo.

Cestám zdar!

3 Citovat

Zdá se, že náš první let bude s Wizzair i poslední. Tohle opravdu nepotřebuji.

Vstupenky zakoupené v listopadu s sedadlami. Ve středu jsme se pokusili o odbavení na let přes web, příliš brzy. Dnes 16 hodin před odletem to není možné. 

Neprojdou ani tou nejjednodušší zkouškou. Zlatý Ryanair...

captureuposf.jpg

0 Citovat

Potvrďte tu změnu příletu o 5min a online check in vám normálně udělat půjde 

1 Citovat

Hlavne si stahnete appku, na webu nam nesel  vubec checkin udelat, v appce hned jak to bylo 24h pred letem.

1 Citovat

dobrý den, 

když jsem si zaplatil službu automatický check-in,  pochopil jsem správně, že mi přijde 50 hodin před odletem palubní lístky do emailu? děkuji

0 Citovat

@vaic.zdenek
Potřebujete tu službu? :D

0 Citovat

vaic.zdenek napsal(a):

dobrý den, 

když jsem si zaplatil službu automatický check-in,  pochopil jsem správně, že mi přijde 50 hodin před odletem palubní lístky do emailu? děkuji

Tady vám nikdo neporadí, neboť by si nikdo ze zdejších takovou blbost nekoupil ;) 

Teď vážně - když to tam je napsané, tak asi ano :) 

5
147 reakcí