Ahoj, chceme s přítelkyní letět do Thajska na dva týdny někdy v rozmezí poloviny listopadu až poloviny prosince. Teď se dají zpáteční letenky z Prahy sehnat okolo 15 tisíc na osobu. Myslíte, že za tuhle cenu se budou dát sehnat i nějak těsně před tou cestou, nebo už potom budou dražší? Jde mi o to, že bych rád počkal, jestli nebude nějaká speciální akce za ještě nižší cenu.. Jestli je tohle totiž normální cena tak bych počkal a kdyby nebyla akce tak je ta 15 tisíc koupil třeba až za měsíc a půl. Kdyby pak měly být dražší tak by asi bylo lepší koupit je teď za tuhle cenu. Díky Martin .

Thajsko

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

Bugr: Abych nebyla jen negativní, tak fakt moc děkuji za ten odkaz na youtube, ten návod je fakt skvělý. 

1 Citovat

Já teda nevím, školy nemám, ale na konstatování, že nechápu dotaz, nevidím nic arogantního... Mimochodem taky bych napřed zkusil formulář vyplnit a ptal bych se až v případě problémů, ne naopak...

5 Citovat

Už je asi hloupé to dále pitvat. Já jsem ráda, že mi bugr poslal ty odkazy, ty jsou moc fajn a za ně mu znovu děkuji. Ale jak jsem již psala minule, jsem asi nějak divná, protože když bych viděla dotaz, na který znám odpověď a chtěla bych poradit, tak nejdřív bych teda napsala tu radu, odpověď, bez jakýchkoliv dalších komentářů, i když bych si třeba sama myslela, proboha, proč se ten člověk na tohle ptá, proč si to sám nezjistí. Ale to bych si tady jen tak mumlala sama pro sebe a určitě bych to nenapsala jako úvod k mé odpovědi.  Zejména i proto, že to pro odpověď na dotaz není jakkoliv relevantní. Prosím tedy, už to nechme být, odpověď jsem dostala, jsem za to ráda a už vím, že si příště sakra rozmyslím, se tady na něco zeptat. 

1 Citovat

To by byla škoda, klidně se ptejte dál. Někomu to může pomoct. Mám to stejně jako Vy, ale beru to tak, že každý jsme jiný. Tohle je fórum, takže je třeba respektovat dotazy i odpovědi. Všem hezký den.

3