Ahoj,v létě (pravděpodobně červenec) se chystáme do Kanady do Vancouveru, termín bude pěkně stanovený, takže nepřipadá v úvahu čekat na nějaké akční letenky a proto bych vás chtěla poprosit o radu. Jak moc dopředu koupit letenky, aby byly levnější? :) Děkuji .

Kanada - léto 2018 - kdy koupit letenky

Založila ve fóru Hledám letenku

7 reakcí

Ahoj,

v létě (pravděpodobně červenec) se chystáme do Kanady do Vancouveru, termín bude pěkně stanovený, takže nepřipadá v úvahu čekat na nějaké akční letenky a proto bych vás chtěla poprosit o radu. Jak moc dopředu koupit letenky, aby byly levnější? :) Děkuji

0

Aby byly levnější... levnější než co?

0 Citovat

Možná jsem položila špatně otázku. Kdy koupit, než bude cena stoupat. Ideální by bylo dostat se na cenu kolem 20 tisic za zpatecni. Co jsem se zatím porozhlížela, našla jsem ceny (z Prahy, není podmínkou) kolem 30 tisíc. Zatím jsem zařizovala lety po Evropě, v takhle velkých výletech jsem zelenáč. :) Děkuji za odpoved

0 Citovat

Takový okamžik neexistuje. Vaše otázka nemá odpověď stejně jako nemá odpověď jiný podobný evergreen, který se tu objevuje: Kdy bude akce na letenky do destinace XYZ?

Pokud máte pevně stanovený termín, tak si stanovte cenu za kterou jste ochotni letenku koupit, vyhledávání si uložte a průběžně (řekněme 2x týdně) ji kontrolujte.

Je pravděpodobné, že se během zimy, jara objeví i letenky pod 20 z PRG. Za 30,000 je koupíte v červnu taky, takže se vyplatí počkat a hledat.

0 Citovat

Vloni jsem čekal na Toronto v červnu. Žádná akce nebyla skoro od září a nadával jsem si, že jsem nekoupil skoro 10 měs před odletem za 12. Nakonec jsme kupovali 30.12. za 12.800,- a 3 dny potom poskočily o 4 tis nahoru a ž nespadly.

0 Citovat

Já čekám na Vancouver v květnu..v záloze mám přímý spoj z Londýna za 10 tis zpáteční s Air Transat/West Jet

0 Citovat

Moc díky :)

0 Citovat

Koupil jsem zpáteční letenku z Milána Malpensa do Vancouveru a zpět s 1 přestupem (cesta tam ve Frankfurtu, zpátky přes Toronto za 9700,- Kč) s Lufthansou/Air Canada, zpáteční letenka Praha - Milán s Easyjet za cca 1500 Kč. Zkuste i takhle, někdy se může vyplatit hledat složitěji.

0
7 reakcí