Ahoj! Od 1. březnami začíná stáž v Chile - Valdivia. Hledám jednosměrnou letenku do Chile, ale ceny se mi vůbec nelíbí (sleduji cca půl roku). Rád bych letěl zhruba od půlky února a to co nejlevněji přes nějakou jinou zemi Latinské Ameriky - Peru, Brazílie či Argentina, nebo přes nějakou karibskou zemi? To vše, abych se odtud nakonec mohl levně dostat do Chile na konci února.Děkuji moc za jakoukoli pomocJonáš .

Chile ke konci února 2018

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Ahoj! Od 1. březnami začíná stáž v Chile - Valdivia. Hledám jednosměrnou letenku do Chile, ale ceny se mi vůbec nelíbí (sleduji cca půl roku). Rád bych letěl zhruba od půlky února a to co nejlevněji přes nějakou jinou zemi Latinské Ameriky - Peru, Brazílie či Argentina, nebo přes nějakou karibskou zemi? To vše, abych se odtud nakonec mohl levně dostat do Chile na konci února.

Děkuji moc za jakoukoli pomoc

Jonáš

0

Skús napr. Norwegian z Londýna do Buenos Aires .. one way a Južná Amerika, nič moc kombinácia

0 Citovat

Alebo alternatíva Air Europa z Madridu priamy let do Montevidea za 349,- (napr. 25.2.). Pozri na čo ti lepšie nadväzujú prípoje.

0 Citovat

Právě že "one way ticket" je docela oříšek :-) Na Norwegian i Air Europa (s nimi by se dalo dobře rovnou do Peru) kouknu, ďakujem chalani - další tipy vítány ;-)

0
3 reakce