Ahoj, s přítelkyní a dalším párem se chystáme v létě na Island. Máme v plánu si zapůjčit jedno auto, projet si Ring road a spát v autě/kempech. Takže jedeme 4 lidi, přibližně na 10 dní. Moje otázka zní, vyplatí se počkat na last minute letenky? Bojím se, že bychom pak nemuseli sehnat auto v konkrétní termín. Popřípadě kdy je nejlepší zakoupit letenky ? Podotázka: Máte zkušenosti se zapůjčením vozidla na Islandu ? Díky za odpovědi :)Mimo to vám všem přeji šťastný nový rok a hodně cestovatelských zážitků !  .

Letenka na Island + půjčení vozidla

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Ahoj, s přítelkyní a dalším párem se chystáme v létě na Island. Máme v plánu si zapůjčit jedno auto, projet si Ring road a spát v autě/kempech. Takže jedeme 4 lidi, přibližně na 10 dní.

Moje otázka zní, vyplatí se počkat na last minute letenky? Bojím se, že bychom pak nemuseli sehnat auto v konkrétní termín. Popřípadě kdy je nejlepší zakoupit letenky ?

Podotázka: Máte zkušenosti se zapůjčením vozidla na Islandu ?

Díky za odpovědi :)

Mimo to vám všem přeji šťastný nový rok a hodně cestovatelských zážitků !

0

Super, bál jsem se, že dojde k tomu, že po přistání nebude volné auto na půjčení.

A vzhledem k ceně letenky/auta je lepší počkat na last minute nebo koupit dopředu ?

0 Citovat

Neexistuje nic jako last minute letenky. Naopak, cena jde s blížícím se datem odletu spíše nahoru než že by se snižovala. Vidím teď na prázdniny např. přímé lety z Prahy s Wizzairem za 5500Kč, s ČSA za cca 6500Kč, což jsou poměrně slušné ceny a zásadně levnější to nejspíše nebude (a vzhledem k dalším nákladům na Islandu bude ten rozdíl marginální). S půjčením auta problém nebývá, většinou je cena daná a nějak zásadně se s blížícím termínem nezvyšuje.

0
2 reakce