Ahoj, chtěli bychom letos v létě, na začátku července, letět do Skotska. Asi přichází v úvahu Edinburgh nebo Glasgow. Moje otázka je, kdy je lepší rezervovat letenky? Už teď nebo čekat na nějaké akce? Letím s rodinou, tj 2+3 ....Díky, Martin .

Pha - Edinburgh

Založil ve fóru Hledám letenku

7 reakcí

Ahoj, chtěli bychom letos v létě, na začátku července, letět do Skotska. Asi přichází v úvahu Edinburgh nebo Glasgow. Moje otázka je, kdy je lepší rezervovat letenky? Už teď nebo čekat na nějaké akce? Letím s rodinou, tj 2+3 ....Díky, Martin

0

zkus azair.cz a až ti bude vyhovovat cena a termín tak kup, jestli to nemáš daleko do Polska tak zkus i tam

na léto ale zázraky s cenou nečekej....

0 Citovat

Taky bych chtěl letět do Skotska a pak dále na ostrov Skye busem. Hledám letenky na přelomu června a července do Edinburghu a zatím se nejlevnější pohybují okolo 3 tis. ale bez krosny, kterou určitě potáhnu (což znamená cca 1500 Kč navíc). Neměl by někdo tipy na výhodnější letenky, není třeba lepší přestoupit v Londýně?

0 Citovat

Muzes do Londyna a do Edi preletet ( oboji FR ). Letenky co jsem se dival stoji od 17.13£ za cestu. Lita to 5x denne neco vyberes ( dival jsem se od 28.6 po 3.7 jen nedele stoji pres 50£ )

0 Citovat

Dík, ale co znamená FR? Nejsem tak častej vyhledávač letenek. Cestou tam by se mi možná víc hodilo i Glasgow, ale zas tolik na tom nezáleží. 

0 Citovat

Ryanair

0 Citovat

Tak se podiv i na GLA,  cenove by to mohlo byt i na 14.99£. Ja takhle letim v Srpnu kdy do GLA stoji letenka levneji nez do EDI. Ale bus do EDI muze stat ten rozdil v cene letenek taky. Bus pry ma stat okolo 8£ u City Zap ( ale nejsem si jisty ) 

0 Citovat

Jo, Glasgow by bylo cestou tam i lepší, protože odtud jezdí busy na Skye. Je to tak, za těch 14.99£ se to z Londýna dá, ale opět se musí platit dvakrát zavazadlo. Ale to bohužel asi jinak neudělám. Zpátky by bylo nejlepší z Edinburghu přímo do ČR. Budu hledat, díky za tipy!

0
7 reakcí