Ahoj jsme parta lidi ,která by rada cestovala ideálně víkendové po Evropě nebo i klidně i mimo ní ale ani jeden se úplně nevyznáme kde přesně hledat po čem koukat a proto bych byl rád kdyby se našel někdo ochotný a zkušený , který by se mi s tím mohl chvíli věnovat (Facebook,watsaap....)...Poradit co a jak,kde co najít, na co si dat pozor atd... děkuji  .

Nějaký ochotný rádce?

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

12 reakcí

Ahoj jsme parta lidi ,která by rada cestovala ideálně víkendové po Evropě nebo i klidně i mimo ní ale ani jeden se úplně nevyznáme kde přesně hledat po čem koukat a proto bych byl rád kdyby se našel někdo ochotný a zkušený , který by se mi s tím mohl chvíli věnovat (Facebook,watsaap....)...Poradit co a jak,kde co najít, na co si dat pozor atd... děkuji

0

Zkus nějakou cestovku - většinou se vyznají a rádi poradí

0 Citovat

kde co najít - na internetu

na co si dat pozor - na nebezpecna mista

dekovat nemusis :D

0 Citovat

To myslíš nějak dlouhodobě nebo pravidelně nebo jak? Spousta tipů a rad je k nalezení i tady na tomto fóru, případně na jiných... anebo polož konkrétní dotaz a on už se někdo najde, kdo jej zodpoví.

0 Citovat

hlavna zasada nebyt lenivy :D alebo ked som, tak rozni "travelhackeri" ponukaju platene konzultacie.

Ale vo vseobecnosti staci si na par hodin sadnut k netu a precitat par cestopisov, for a pod.

0 Citovat

Tonic by se mohl dát odkaz na ty travelhackery na FB :D

0 Citovat

to ano, ako keby som sa ucil plavat v zumpe :D

0 Citovat

ty voe, travelhacker to je slovo...

0 Citovat

Člověk se učí z vlastních chyb. Vyber si pro začátek třeba Ryanair a najdi si u něj jakýkoliv pro tebe zajímavý cenově dostupný let. Kup si to pro sebe + max. 1 kámoše a někam se zaleťte podívat. Je celkem jedno kam.

Připadá mi holé šílenství aby nezkušený popleta organizoval zájezd pro 7 dalších nezkušených popletů. To nemůže dopadnout dobře ;-)

0 Citovat

pri najhorsom poletia miesto do nice do nisu :)

0 Citovat

Žádná rada nenahradí vlastní zkušenost.

Začal bych tim nejjednodušším: víkendovým výletem do Bergama. Wizz http://www.wizzair.com tam létá z Prahy v sobotu odpoledne a zpátky v neděli v podvečer. Není problém koupit zpáteční letenky za 600-1000 Kč.

Bergamo BGY je malebné a současně dostatečně malé (ale zábavné) a s dostupným ubytováním a restauracemi. V sobotu večer do baru, v neděli projít staré město, dát si pozdní oběd a vyrazit na letiště.

Fajn strávený víkend, uvidíte hezké město a naučíte se jak to chodí na letištích.

Něco podobného lze nakombinovat s ČSA nebo Ryanairem z Prahy do Budapešti v sobotu dopoledne resp. večer tam letecky a v neděli zpátky busem nebo vlakem.

Možnosti dostupného ubytování jsou v Budapešti spousty.

0 Citovat

presne tak, s Bergamom som vlastne aj ja "zacinal". Alebo z Prahy otocka do Budapesti, prip. Krakowa... ked sa nieco "posere", tak naspat lahko busom/vlakom. A potom vsade vo svete to je skoro rovnake

Letenka, checkin, najst odvoz z letiska, booking.com, naspat na letisko a domov :D

0 Citovat

Hlavně v tom nehledejte vědu. Pokud je Vás hodně, tak se Vás zázračně levné letenky stejně nebudou moc týkat. Občas něco organizuju pro bandu lidí- cca 10+, a to jsme vždy vázáni na určitý termín (a musí to být víkend a státní svátky atp.), takže stejně nejprve volíme destinaci a potom to prostě koupíme co nejlíp (nějaký kompromis cena-výkon)a ušetříme spíš na tom, že si s tím dám tu práci a vyhandluju to nej ubytování za nej cenu. Jen jednou se nám v tolika lidech podařil koupit dobrý error- to Japonsko s Expediíí, ale tahle chyba se držela rekordně dlouho, čili se X lidí stihlo domluvit a rozhoupat.

Po Evropě na nízkonákladovky používejte Azair.

0
12 reakcí