Objednávala jsem na rychlo letenky pro mě a dceru na mobilu a po zaplacení jsem si všimla, že moje příjmení mám na rezervaci bez ová. Letíme z ostravy na stansted. Bude v tom problém, nebo mi to přes telefon přepíšou? 3 000 za přepis na netu se mi zrovna dávat nechce. Díky za rady  .

Chyba příjmení na letence

Založila ve fóru Letecké společnosti

5 reakcí

Objednávala jsem na rychlo letenky pro mě a dceru na mobilu a po zaplacení jsem si všimla, že moje příjmení mám na rezervaci bez ová. Letíme z ostravy na stansted. Bude v tom problém, nebo mi to přes telefon přepíšou? 3 000 za přepis na netu se mi zrovna dávat nechce. Díky za rady

0

Záleží od aerolinky, ale väčšinou sú takéto drobné preklepy zdarma. Treba tam zavolať / napísať čo najskôr.

0 Citovat

Letíme s ryaniarem. Volala jsem, že by to neměl být problém, ale že si mám zavolat ještě zítra. Jen nervy mi nedaji pokoj...

0 Citovat

Loni jsme letěli s ryanair z Wroclawi na Mallorcu a manželka měla na letence také jméno bez ová a tam i zpět bez problémů....snad Vás to trochu uklidní :)

0 Citovat

Díky moc! No snad natrefim na lidi s dobrou naladou a nebudou to resit! ;)

0 Citovat

Keď je to Ryanair tak im napíš na Live chat na stránke. Vybavia do pár minút. Na letisko by som s tým neskúšal chodiť, vždy môžete naraziť na idiota, najmä pri spiatočnej ceste (kedže v anglicku niečo ako "ová" nepoznajú).

0
5 reakcí