Ahoj, mám představu akční letenky nejlépe z Prahy, ale klidně i okolních letišť, do Malé - Maledivy. Vzhledem k tomu, že chceme cestovat se synem - 3 roky, nejradši bych letenku s co nejkratším časem letu (14 hodin). Takový let nabízí např. Emirates. To by bylo super, ale je rozdíl platit 19 tis. Kč za letenku, nebo třeba 10 tis. Kč. Nevíte, jestli bývají u Emirates akce a případně kdy se dají očekávat? Nebo co říkáte na FlyDubai? Dá se tak cestovat s dítětem? Díky moc. Eva .

Malé - 2018

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

9 reakcí

Ahoj, mám představu akční letenky nejlépe z Prahy, ale klidně i okolních letišť, do Malé - Maledivy. Vzhledem k tomu, že chceme cestovat se synem - 3 roky, nejradši bych letenku s co nejkratším časem letu (14 hodin). Takový let nabízí např. Emirates. To by bylo super, ale je rozdíl platit 19 tis. Kč za letenku, nebo třeba 10 tis. Kč. Nevíte, jestli bývají u Emirates akce a případně kdy se dají očekávat? Nebo co říkáte na FlyDubai? Dá se tak cestovat s dítětem? Díky moc. Eva

0

Já bych doporučil jet někam s civilizovaným zdravotnictvím, což Maroko zrovna není.

Za letenku pro tříletého už zaplatíte stejně jako pro osmiletého, tak proč nejet na Maledivy až z toho bude mít dítko rozum?

0 Citovat

Záleží na dítěti, na Fly dubai mi přijde nejpekelnější ten přestup, protože terminál 2 v Dubaji je neuvěřitelně poddimenzovaný a čekat tam s dětmi je skutečně očistec.

Osobně bych s nimi letěla jen v tom jejich "businessu", ale to vychází na Maledivy zhruba těch 18-19 v akci taky. letěli jsme tak loni a díky salonku jsme ten přestup dali v pohodě, bez něj ani ránu.

Nicméně pokud máte nenáročné a spavé dítě asi se to dá i tak.

0 Citovat

no, mnoho konstruktivnich rad zde neni. Predpokladam, ze jako odletove letiste mate Prahu. My leteli pred cca 2 mesici z Prahy pres Duesseldorf a Abu Dhabi do Male, nazpet pres Abu Dhabi a Belehrad. Bylo to s Etihadem (neco operovano CSA, neco Air Serbia) a stala letenka kolem 12000kc. Kupovano ale v nejake promo akci snad pul roku pred odletem. V Male jsem videl letadla Qataru, Emirates a Aeroflotu. Prime lety z Phy bohuzel neexistuji, takze vas ceka minimalne 1 prestup. Maledivy super, zkusili jsme pulku pojat levneji (lokalni obydleny ostrov) a pulku mastnacky (overwater villa v resortu). Pokud pujdete do villy, tak je vlastne cena letenky naprosto nevyznamna a bookni si ty Emirates co ti vyhovuji.

0 Citovat

Upřímně vlastně vůbec nevím, co můžu od syna na cestě čekat. Ještě nikdy neletěl. A Maledivy jsou docela kus cesty. Na druhou stranu si říkám, že pokud bychom letěli odpoledne/v podvečer, tak se trochu prospí v letadle. Na přestupovém letišti (např. v Dubaji nebo Muscatu, nebo někde jinde) se rozkouká a trochu ho zabavíme. Manžel lítá služebně, takže bychom v Dubaji měli možnost Emirates salonku. No a cesta např. z Dubaje vychází už na cca 4 hodiny. A pak ještě z letiště speedboat - snad se nebude bát. Cesta je dlouhá, ani já takhle neletěla - jenže na dovolenou bez syna nechci a upřímně - plánujeme za cca 2 roky druhé dítě. To pak zase min. 3-4 roky nic. A platit za 2 děti už bude mazec. A prostředí jako je na Maledivách je můj sen. Proč si ho nesplnit, že? :-) Taky si říkám - kdo ví, jak to bude na Maledivách vypadat za pár let, až tam začne cestovat více turistů? Korály se začnou ztrácet jako v Egyptě a o cenách nemluvě. Teď to má ještě své kouzlo. A to resortových vilek nechci :-). Ubytování mám mimo resort přesně tak, jak vyhovuje. Ale co mě zajímá nejvíc - NEVÍTE, ZDA BÝVAJÍ PRAVIDELNÉ AKCE EMIRATES/FLYDUBAI/OMAN AIR NA LETY PRAHA-MALÉ (příp. okolní letiště)?

Moc všem díky!!! Eva

0 Citovat

ved ste si odpovedali, synovi to bude jedno, tomu by bolo dobre aj pri Vltave, vy tam chcete ist :)

a ide to aj bez CAPS LOCKU.

https://www.cestujlevne.com/akcni-letenky

tam si do policka napis MALEDIVY (caps lock lubovolny) a vyhodi ti zoznam vsetkych akcii..z toho si urob nazor.

0 Citovat

Rozumne casy z Prahy na Maedivy, kolem 13-15hod, to lita i Qatar, ale za cenu letenky do Australie... cca asi 19tis kc. Nevim, jestli to planujete na tuto sezonu : leden-brezen 2018? , ale asi tezko koupite levnou a "rychlou" letenku na Maledivy...

0 Citovat

tonic napsal(a):

https://www.cestujlevne.com/akcni-letenky

tam si do policka napis MALEDIVY (caps lock lubovolny) a vyhodi ti zoznam vsetkych akcii..z toho si urob nazor.

Tonic, toto jsi radil už včera nebo předevčírem, tuším se jednalo o Malajsii... byl jsem překvapen, že taková možnost filtrování na CL existuje, zkusil jsem a nefungovalo mi to ani minule, ani teď. Když do toho vyhledávacího pole napíši Maledivy (nebo Malajsie, na stránce akční letenky), tak mi to nevyfiltruje nebo neudělá vůbec nic - stále tam vidím ty stejné dlaždice se všemi akcemi od poslední dozadu. Jediné, co mohu udělat, je vybrat kontinent, pak mi to vyfiltruje akce v daném světadíle. Ale konkrétní jednu zemi ne. Tak nevím, kde je chyba. A možná to nefunguje ani ostatním.

0 Citovat

ono je to trochu zvlastne, treba ist cez akcne letenky

https://www.cestujlevne.com/akcn...y/maledivy


vs9moui-1.png

0 Citovat

jo z hlavní stránky, tak ano, tímto způsobem mi to jde :-)

0
9 reakcí