Ahoj, je možné koupit všechny tyto letenky najednou nebo se musí koupit jednotlivé lety zvlášť, tzn. 4 letenky a u každé dát koupit let. Bojím se, že než se dostanu k poslední, tak může zmizet. Díky .

AZAIR - koupě letenky

Založil(a) ve fóru Vyhledávače letenek

3 reakce

Ahoj, je možné koupit všechny tyto letenky najednou nebo se musí koupit jednotlivé lety zvlášť, tzn. 4 letenky a u každé dát koupit let. Bojím se, že než se dostanu k poslední, tak může zmizet. Díky


aa.jpg

0

Musí se kvůli takovému dotazu zakládat nové téma, když o Azairu už se tu diskutuje pár let, a kde určitě najdeš i odpověď na svou otázku.

https://www.cestujlevne.com/disk...3821-azair

Ale odpovím ti i bez toho, všechny letenky najednou nekoupíš, leda u zelinářů (Kiwi), ale za předpokladu, že ten jejich sofistikovaný systém najde tuhle kombinaci.

Jediný LC dopravce, u kterého se daji koupit všechny legy najednou, je EasyJet. Samozřejmě musí být všechny s tímto dopravcem ;-)

0 Citovat

Tam jsem koukal a nenašel, je možné tam tuto diskuzi přesunout?

Ještě bych se zeptal na počet volných míst (letenek). U mého příkladu je na trase Londýn/Praha dvojka, tam je to jasné, ale u ostatních není nic. To znamená, že nejsou volná žádná místa? Proč mi to v tom případě tuto kombinaci vyhledalo? Děkuju

0 Citovat

Mám pocit, že Azair neumí dostupnost míst načíst u všech aerolinek, taky nemusí být data aktuální. U Ryanairu se objevuje informace jen o posledním místu za danou cenu, u Wizzu a Easyjetu se zobrazuje informace o počtu míst, pokud jich je méně než 9.

0
3 reakce