https://www.pelikan.cz/cs/letenk...12_2,LOAD/za 12 941,- plus cesta do Londýna s kufrem zpáteční cca 4500,- .. To je celkem slušná cena, ne? Nebo myslíte, že mám s nákupem ještě počkat na něco lepšího?  .

Listopad: Londyn-Brisbane-Sydney-Londyn za 12 941,-

Založila ve fóru Tipy na levné letenky

10 reakcí

https://www.pelikan.cz/cs/letenk...12_2,LOAD/

za 12 941,- plus cesta do Londýna s kufrem zpáteční cca 4500,- .. To je celkem slušná cena, ne? Nebo myslíte, že mám s nákupem ještě počkat na něco lepšího?

0

Vždy bude niečo lepšie, otázka je či musíš letieť, alebo len chceš. A hlavne či priamo Brisbane, alebo odtiaľ presun napr. Sydney .

0 Citovat

Musím letět, protože chci :) A hlavně mi přijde dobrý, že se u této akce dá odlítnout z jiného města a nemusím řešit přejezd zpět. Přijde mi to hrozně brzo kupovat letenky na listopad, ale mám strach, že už žádný Sydney v akci nebude na podzim :/

0 Citovat

Jestli vychytáš akci Smartwings na Gatwick, tak se lze dostat k nějakým cca +3000 za zpáteční letenku z Prahy.

0 Citovat

Tak ked vyhovujú dátumy a routing, preco nie. Len by som počkal s nákupom pripojov do Londyna.. to ešte má čas. Hlavne tam nechať medzery poriadne, minimálne cestou tam. Kľudne dať aj noc v Londýne.

0 Citovat

A myslíte že Air China v pohodě? Letěla jsem už s China Eastern, takže myslím, že mě snad už nic nepřekvapí.

0 Citovat

Myslím, že za 500 euro za 35000km s garantovanymi prestupmi, občerstvením na palube a bagazou 2x23kg v cene to bude v pohode :)

0 Citovat

Air China 981...

0 Citovat

Air France 447, Malaysian 370 ,, ale ano 981 je legenda

0 Citovat

Petr76 napsal(a):

Air China 981...

To znamená co? Jakože hodně hrozný?

0 Citovat

Jakože anglicky neumí u čínských aerolinek nejenom letušky, což skýtá riziko že nebudou vědět jestli chcete kuře nebo těstoviny, ale ani piloti... což skýtá riziko, že nebudou vědět co po nich chce řízení letového provozu.

https://youtu.be/iWDEIvjwaFU

0
10 reakcí