Ahoj, na květen - červen 2018 sháním letenky do Jižní Ameriky, konkrétně do Peru (ikdyž jsem v tomto flexibilní). Máte někdo prosím zkušenosti s lety přímo z Prahy, nebo jiné možnosti jak letenky nakombinovat s jinými zeměmi? Zatím se ceny pohybují cca okolo 20 tisíc což mi přijde trochu dost. Jsme celkem flexibilní, takže možnost spojit více návštěv jiných zemí není vyloučeno, ikdyž Peru převažuje. Plánovaná cesta je cca 3 týdny. Děkuji za veškeré rady.  .

Letenky Jižní Amerika - Peru

Založila ve fóru Hledám letenku

8 reakcí

Ahoj, na květen - červen 2018 sháním letenky do Jižní Ameriky, konkrétně do Peru (ikdyž jsem v tomto flexibilní). Máte někdo prosím zkušenosti s lety přímo z Prahy, nebo jiné možnosti jak letenky nakombinovat s jinými zeměmi? Zatím se ceny pohybují cca okolo 20 tisíc což mi přijde trochu dost. Jsme celkem flexibilní, takže možnost spojit více návštěv jiných zemí není vyloučeno, ikdyž Peru převažuje. Plánovaná cesta je cca 3 týdny. Děkuji za veškeré rady.

0

pozri odlety z Viedne, Mnichova, Frankfurtu... urcite bude lacnejsie

A ked na kombinovanie, tak skus pozriet napr. z Madridu, Barcelony a potom nejake pripoje tam

0 Citovat

Do Limy se také létá z AMS, nebo přes Miami.

0 Citovat

Do Limy bud z Amsterdamu, Madridu (někdy z Barcelony s přestupem v Madridu vyjde levněji), Londyna případně Vídně, ta bývá dražší, ale zase ušetříš za dopravu na letiště. Navíc Student Agency tam jezdí 9x denně. Z Madridu a Londýna je to často přímý let. Někdy jsou přestupy v Miami, pak je potřeba ESTA , i když neopustíš letiště. U skyscanner.cz můžeš přibližně zjistit, které dny jsou levnější. Jinak momentálně jsou zajímavé ceny z Vídně do Bogoty přes KLM, pokud netrváš na Limě.

0 Citovat

Děkuji Všem za tipy ;) Zatím pořád koukám a celkem už i nacházím přijatelné varianty (nejlépe ten Madrid). Je lepší koupit letenky cca 4/5 měsíců předem za cca 16 tisíc, nebo počkat na nějaké akční lety před odletem? Díky

0 Citovat

Pokud nechytneš error, tak 16 tisíc z Prahy je super cena. Já letěl z AMS za osmičku. Z Prahy se ceny v té době pohybovaly kolem 25 tisíc.

0 Citovat

16 tisíc mi přijde moc. zkuste přímo u KLM odlet třeba 31.5. ta zpáteční k tomu už bývá zdarma. Nabídne vám to několik letů ve stejný den, vyberte ten nejlevnější (případně ten, který vám nejvic vyhovuje, dívejte se kde jsou přestupy) a až ho vyberete, nabídne vám to lety zpět a vždycky tam bývá nějaký za 0 eur

0 Citovat

Díky za tip, zkouším i ruzné varianty u dopravců, ale zatím se mi teda nepodařilo klesnout pod 16 tisíc, ale budu hledat dál :) čas zatím máme..

0 Citovat

Z Madridu se dá sehnat kolem 12.000,-Kč. Otázkou je jak na tom bude přískok z Prahy, zda to spojit s prohlídkou Madridu, ale zase zaplatit za ubytování a nebo počkat třeba na nějakou akční cenu Německo/Rakousko.

0
8 reakcí