Ahoj!Loni v dubnu nebo květnu jsem při hledání na Kiwi narazil na nádhernou cenu letenek na léto na trase Bratislava - Dubaj s přestupem v Kyjevě a zpátky tuším v Kluži s Wizzairem. Zpáteční letenky se několik dní drželi na nádherné ceně 1800-3000 korun podle termínu. Bohužel v té době už jsem měl na léto naplánovaný jiný trip, takže jsem musel Dubaj oželet. Nicméně tento rok bych se do SAE opravdu rád podíval, proto se chci zeptat, zda Wizzair takovéto akce vypouští pravidelně, nebo to bylo skutečně jen ojedinělé. Máte s tím někdo zkušenosti? Odlet nemusí být samozřejmě nutně z Bratislavy, bral bych klíďo Katowice, Vratislav...z českých letišť letenky za podobnou cenu asi nečekám. .

Levné letenky Bratislava-Dubaj

Založil ve fóru Hledám letenku

9 reakcí

Ahoj!

Loni v dubnu nebo květnu jsem při hledání na Kiwi narazil na nádhernou cenu letenek na léto na trase Bratislava - Dubaj s přestupem v Kyjevě a zpátky tuším v Kluži s Wizzairem. Zpáteční letenky se několik dní drželi na nádherné ceně 1800-3000 korun podle termínu. Bohužel v té době už jsem měl na léto naplánovaný jiný trip, takže jsem musel Dubaj oželet. Nicméně tento rok bych se do SAE opravdu rád podíval, proto se chci zeptat, zda Wizzair takovéto akce vypouští pravidelně, nebo to bylo skutečně jen ojedinělé. Máte s tím někdo zkušenosti? Odlet nemusí být samozřejmě nutně z Bratislavy, bral bych klíďo Katowice, Vratislav...z českých letišť letenky za podobnou cenu asi nečekám.

0

Bohužel v té době už jsem měl na léto naplánovaný jiný trip - to ej dovod tych nizkych cien do Dubaja. Vtedy tam dobrovolne ide bud clovek neznaly teplotnych pomerov, alebo naozaj milovnik tepla.

Pozri si na flightor.com historiu akcnych leteniek napr. z Budapesti do Dubaja a leto s Wizz je tam pravidelne za cca 110-130 euro

0 Citovat

Tonic jako vždy nelže. Dubaj v létě je totální nesmysl.

0 Citovat

Tak to asi budu ten milovník tepla :) . Jsem člověk kterému nedělají problémy ani teploty okolo čtyřicítky. Jinak díky za tipy.

0 Citovat

Jen ať si ujasníme, že víš o čem mluvíš, je jasný, že 40 v subtropech v betonové džungli je úplně jiných 40 než tady v Česku? Pokud jsi už zažil, ok, asi jsi ta výjimka, jinak věř tomu, co říkají kolegové výše a zvol jiný období.

0 Citovat

Kup si raději permanentku do sauny

0 Citovat

V betonové džungli, jak říkáš, jsem zatím čtyřicítky nezažil, to je pravda. Rekord mám zatím nějakých 42 stupňů v jordánské poušti :D .

Je jasné, že bych tam radši vyrazil teď nebo na podzim, ale to letenky za takovou cenu na 95 % neseženu.

0 Citovat

Tak nějakou představu máš. S UIA se tam dostaneš i v zimě za slušnou cenu.

0 Citovat

eremi ma predbehol, presne tak, ak cez stranku UIA kupis rountrip viac ako 10-11 mesiacov dopredu (niekdy aj skor), tak nie je problem otocka Kyjev Dubaj za cca 60 euro .. k tomu len dopasujes opat UIA z prahy, alebo wizz. Kludne sa v top sezone dokazes zmestit do 100-110 euro s navstevou kyjeva v cene

0 Citovat

Super, tak díky!

0
9 reakcí