Ahoj, chtěla bych s dětmi (2roky a 3,5let) na jih Itálie na cca měsíc. Původně jsem měla najité příjemné levné ubytování v okolí Lamezia Terme, ale z Prahy jsem nenašla žádné levné letenky. Pak jsem hledala spoje do Neapole, to se ještě cenově dá (no, odlet v 6:30 z Neapole mě teda s dětma děsí) + dolů dojet vlakem. Pak mě napadlo pohledat ještě ubytování okolo Bari. Chtěla jsem se zeptat jak je to s akcema a cenama? Je to tak, že koupit letenku co nejdřív nebo zkusit počkat na akci? A kam nejspíš ještě budou akce? Budou ještě na letenky na květen/červen? nebo jsem to prošvihla? Bez dětí bych z toho takovou kovbojku nedělala - ale takhle platím tři letenky, takže žádná láce a navíc jim prostě ještě nevysvětlím, že musíme vyrážet ve tři ráno z domu aj. Pokud Vás napadne jak se jinak vhodně dostat přímo na letiště Lamezia Terme, tak klidně dáme ten vlak v opačnym směru (tedy odlet z Drážďan, Norimberka, Vídně..). Už z toho mám hlavu jak pátrací balon a ještě jsem zjistila, že Wizz ruší lety do Neapole...  .

červen Neapol/Lamezia Terme nebo květen/červen Bari

Založila ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Ahoj, chtěla bych s dětmi (2roky a 3,5let) na jih Itálie na cca měsíc. Původně jsem měla najité příjemné levné ubytování v okolí Lamezia Terme, ale z Prahy jsem nenašla žádné levné letenky. Pak jsem hledala spoje do Neapole, to se ještě cenově dá (no, odlet v 6:30 z Neapole mě teda s dětma děsí) + dolů dojet vlakem. Pak mě napadlo pohledat ještě ubytování okolo Bari. Chtěla jsem se zeptat jak je to s akcema a cenama? Je to tak, že koupit letenku co nejdřív nebo zkusit počkat na akci? A kam nejspíš ještě budou akce? Budou ještě na letenky na květen/červen? nebo jsem to prošvihla? Bez dětí bych z toho takovou kovbojku nedělala - ale takhle platím tři letenky, takže žádná láce a navíc jim prostě ještě nevysvětlím, že musíme vyrážet ve tři ráno z domu aj. Pokud Vás napadne jak se jinak vhodně dostat přímo na letiště Lamezia Terme, tak klidně dáme ten vlak v opačnym směru (tedy odlet z Drážďan, Norimberka, Vídně..). Už z toho mám hlavu jak pátrací balon a ještě jsem zjistila, že Wizz ruší lety do Neapole...

0

omlouvám se, nevím proč se to odeslalo dvakrát :(

0 Citovat

Do Lamezia Terme by ses dostala i z Krakova s Ryanair ( ve tvém období do 3500 kč za letenku max). Ale nevím, jak dalece je to pro tebe schůdné. Odlety 11:15 čt a 10:50 ne.

0 Citovat

mrknu na vlaky do Krakova :) Díky :) A kupovat případně teď nebo zkusit čekat na akci? Je reálný že vůbec na tohle období bude?

0 Citovat

Levně se dá i autobusem. Zkus třeba Polskibus.

0
4 reakce