Ahoj,mám zřejmě pro zkušené cestovatele hloupý dotaz, ale doufám, že mi (nezkušenému začátečníkovi) odpustí a poradí.Letíme v úterý s Eurowings na Kubu (Varadero) z Drážďan přes Dusseldorf. Online check-in nelze provést, neboť dle informací na stránkách Eurowings na dlouhé vzdálenosti je potřeba provést check-in až přímo na letišti. Což zní naprosto jasně a prosté všech dalších doplňujících dotazů.Nicméně se chci jen ujistit, zda tedy stačí meil "Passenger confirmation", který mi přišel hned po zaplacení letenky, kde je uveden čas a jména cestujících, a který předložím na letišti v Drážďanech, na základě kterého mi vystaví palubní lístek (letenku). Všechno tedy nasvědčuje tomu, že je vše v pořádku, ale při letech po Evropě jsem na letiště jela již s vytištěným palubním lístkem, kde byly uvedeny údaje o gate, místech v letadlech atd. a ten mi teď "chybí". Nerada bych přijela na letiště v Drážďanech, kde mi řeknou, že jsem něco podcenila a můžu jet domů.Moc děkuji za jakoukoli zpětnou vazbu, omlouvám se za dotaz alá trouba a cestování zdar.Díky, Tereza .

50€ pre majiteľa Eurowings Visa alebo MasterCard

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

1 reakce

Ahoj,

mám zřejmě pro zkušené cestovatele hloupý dotaz, ale doufám, že mi (nezkušenému začátečníkovi) odpustí a poradí.

Letíme v úterý s Eurowings na Kubu (Varadero) z Drážďan přes Dusseldorf. Online check-in nelze provést, neboť dle informací na stránkách Eurowings na dlouhé vzdálenosti je potřeba provést check-in až přímo na letišti. Což zní naprosto jasně a prosté všech dalších doplňujících dotazů.

Nicméně se chci jen ujistit, zda tedy stačí meil "Passenger confirmation", který mi přišel hned po zaplacení letenky, kde je uveden čas a jména cestujících, a který předložím na letišti v Drážďanech, na základě kterého mi vystaví palubní lístek (letenku). Všechno tedy nasvědčuje tomu, že je vše v pořádku, ale při letech po Evropě jsem na letiště jela již s vytištěným palubním lístkem, kde byly uvedeny údaje o gate, místech v letadlech atd. a ten mi teď "chybí". Nerada bych přijela na letiště v Drážďanech, kde mi řeknou, že jsem něco podcenila a můžu jet domů.

Moc děkuji za jakoukoli zpětnou vazbu, omlouvám se za dotaz alá trouba a cestování zdar.

Díky, Tereza

0

Nic tisknout nemusíš - na letišti tam máš self kios kde stačí přiložit pas a vytiskne ti to palubní vstupenky.

0
1 reakce