- Fórum
- Letecké společnosti
- Qatar airways
Qatar airways
Tak nakonec jsem napsal včera na FB, v ten samý den odpověděli a dneska už psali, že poslali refund na účet. Takže za mě lepší FB než Twitter support, kdybyste někdo chtěli řešit něco podobného :)
Ahoj, letíme na Maledivy a při rezervaci sedadel, jsem nechápala, proč má Qatar u letu PRG->Doha na vyber ze všech sedadel a naopak u letu Doha->Male všechny prostřední sedadla obsazený, je mi jasný, že to je kvůli covidu, ale proč je to u každého letu jinak? Letíme se synem (1,5), tak jestli se můžeme spoléhat na to, že to prostřední sedadlo budeme mít navíc k dispozici? Moc děkuji za info, pokud máte někdo zkušenost.
Tak to je vam jasny uplne spatne. s covidem to nema nic spolecnyho. Ty sedadla budou normalne obsazeny jinyma lidma ikdyz je to v systemu vyblokovany. Na check-inu si reknete aby vas dali k sobe pokud jste pro dite kupovala samostatnou letenku. Jinak me fascinuje, ze nekdo taha tak maly dite na takovy misto... ale to je jiny pribeh
Ked sme leteli my mali sme to podobne. Let DOH-MLE mal vyblokovane prostredne sedacky, ale v skutocnosti bol plne obsadeny. Urcite vas nerozsadia pokial aj pre syna mate letenku. Pokial nie, treba to poriesit na check-ine, ale urcite to bude bez problemov.
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!