Qatar airways
yantcha: když máš mBanku, proč nemáš kartu mSvět? Lepší kurz má snad jenom Revolutka (o trošku), je to VISA, je to zadarmo,...
Ahoj. Poletím poprvé s Qatar do Thajska. Jen kabinové zavazadlo , ale mám rozměr 54x35x20, bude to problém? Mají psáno 50x35x20. Díky Tomáš
ahoj , nejsem zkušený členem qatar FFP, máte někdo praktickou zkušenost kolikAviosvám připsaliza trasu prg-dOH-MLE.
Lzev rámciPrivilegeClubu míle převádět mezi členy?
nLzeAviospřevést jinam? do Iberie nebo doFinnair ?nebo doBritishAiwways?
1. záleží na booking class, wheretocredit.com napoví
3. ano, mezi účty na stejné jméno lze
tušíte jestli jde při online checkinu změnit vybrané sedadlo v turistické třídě? Mělo by jít normálně vybrat ale pokud už místo vybrané pro jistotu mám tak jestli to změním?
ano, a tuším nějak 90min do odletu by to mělo být pro všechny zdarma. Ale často je půlka letadla vyblokovaná.
Ano, jde změnit i při checkinu či po checkinu.. exity a prefered seats jsou ale furt za poplatek
jojo, to mají myslím i Emirates. Tam to mají jasně napsaný co jde a nejde 48 hodin předem, u QTR to nikde nevidím. Jak platit v Y class za jeden segment 2800czk za sedadlo je trochu úchylný.
Teď jsem se ze srandy mrknul na let PRG-BKK na pozítří když už maji všichni svá místa, zajímavý, že tam zůstala jen místa u exitů. Takže teoreticky když to člověk riskne tak by to mohl při čekinu dostat zadarmo protože jiné místo není.
Nebo zůstat doma :)
Ahoj, chci rezervovat letenky z Prahy do Jakarty, přestup v Dauha je 1 hodina, 50 minut. Dá se to stihnout? Co se děje, pokud by letadlo z Prahy mělo zpoždění? Vše je s Qatar airways. Cena zpáteční pro 4 osoby je necelých 65 tis. s odbav.zavazadlem - má smysl ještě čekat nebo je to dobrá cena? Díky za odpověď a každý názor :-)
ajunka65 napsal(a):Ahoj, chci rezervovat letenky z Prahy do Jakarty, přestup v Dauha je 1 hodina, 50 minut. Dá se to stihnout? Co se děje, pokud by letadlo z Prahy mělo zpoždění? Vše je s Qatar airways. Cena zpáteční pro 4 osoby je necelých 65 tis. s odbav.zavazadlem - má smysl ještě čekat nebo je to dobrá cena? Díky za odpověď a každý názor :-)
Cena výborná. 1:50 je spoooousta času na přestup. A pokud letadlo z Prahy bude mít sekeru, tak vás pošlou dalším letadlem, či konkurencí - dle situace. V Dauhá bezprizorní nezůstanete .)