Ahoj, mohli byste mi poradit nějaké levné letenky z Prahy na Sardínii (nejlépe Olbia), chtěli bychom letět 7.9.2018 (za týden 14.9. zpět). Je už aktuální, podle Vašich zkušeností, hledat letenky teď? Nebo je to ještě brzy?Díky moc. Ondra .

Letenky na Sardínii

Založil ve fóru Hledám letenku

6 reakcí

Ahoj, mohli byste mi poradit nějaké levné letenky z Prahy na Sardínii (nejlépe Olbia), chtěli bychom letět 7.9.2018 (za týden 14.9. zpět). Je už aktuální, podle Vašich zkušeností, hledat letenky teď? Nebo je to ještě brzy?

Díky moc. Ondra

0

Můžeš klidně teď. Pokud nechceš skládat low–cost, tak levněji nebude.

0 Citovat

OK, skládat low-cost asi nebudeme. Díky moc.

0 Citovat

Dobry den, uvazuji o koupi letniho bytu na jihu Sardinie, konkretne oblast Muravera - https://www.domus-global.cz/exkl...em-na-more  ale ted v dobe koronaviru si nejsem jista jake aerolinie tam z Prahy primo za normalni situace letaji, bud do Cagliari nebo Olbie, letaval tam ryanair primo?  

0 Citovat

To už se tu dávají i reklamy na baráky za 14 mega? :D Jinak létá tam Volotea do Cagliari.

0 Citovat

Mě zaujala spíš ta možnost organizace prohlídky "Zaujala vás tato nemovitost a chcete si ji osobně prohlédnout? Zavolejte a domluvíme se na prohlídce. Prodej této nemovitosti zajišťuje:" Zajistíte mi k tomu v rámci prohlídky i letenku a možnost bez karantény vstoupit do Itálie?

0 Citovat

Tohle vypadá na spam. Normální člověk by neposílal odkaz na kupovaný dům, když se ptá na letenky. Umí fórum ban?

0
6 reakcí