Zdravím ve spolek,na xl.com byla teď akce na letenky na Reunion  z Paříže za cca 10200 CZK. V pátek jsem je šel zaplatit a zrovna akci zrušili (pro březen a duben).Nemá někdo tip na letenky na tento ostrov (odkudkoliv z Evropy) na březen či duben?Díky mocHanz .

Letenky na Reunion (odkudkoliv)

Založil ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Zdravím ve spolek,na xl.com byla teď akce na letenky na Reunion  z Paříže za cca 10200 CZK. V pátek jsem je šel zaplatit a zrovna akci zrušili (pro březen a duben).Nemá někdo tip na letenky na tento ostrov (odkudkoliv z Evropy) na březen či duben?Díky mocHanz

0

Odjinud z Evropy než z Francie přímé lety na Réunion nejsou a nepřímé budou v tomto případě těžko levnější. Zkusil jsi skyscanner? Mně hned na 1. pokus ukázal cenu 12172 Kč dokonce přes Pelikán (ORY-RUN 5.-18.4.) a jsou i další nabídky jen o málo dražší. Nebo se ti to zdá moc?

0 Citovat

Dky za info. To jsem tez nalez, jenze bez odbaveneho zavazadla. Predchozi akce vysla z Prahy cca 13000 Kc ( i se zavazadlem). Aktualne pod 17000 Kc jsem nezvladl nic najit (z Prahy).

0 Citovat

Nízkonákladová aerolinka French Bee (dříve French Blue) právě nabízí spoustu termínů z Paříže Orly na Reunion za 398 €, jde o tarif bez odbaveného zavazadla a bez občerstvení.

0
3 reakce