Zdravim, podarilo sa mi vybavit nejaku dovolenku, zial takto narychlo. Mam moznost ist od polovice marca do polovice aprila / skratka 3 tyzdne  (povedzme ze aj 4 ak to bude vyhodnejsie) tak, aby bola cast v marci a cast v aprili .  Celkom sa mi paci predstava Filipiny a Malajzia/ Vietnam (kvoli kamoske filipiny v marci). Viete niekto o niecom cenovo prijatelnom? Co som pozeral, tak naj vychadza asi s AIr China do BKK a odtial Airasiou polietat. A keby ta Air China iba, da sa tam nastavit aj nejaky dlhsi stopover? Letiet mozem v podstate odkialkolvek, no som z Bratislavy takze Mnichov ci Frankfurt nemam az tak na skok, idealne teda nejake destinacie s lahsim spojenim s Bratislavou (VIE, BUD, PRG, MXP, LGW a tak...) Vdaka za podnetne navrhy .

Multicity do Azie

Založil ve fóru Hledám letenku

5 reakcí

Zdravim, podarilo sa mi vybavit nejaku dovolenku, zial takto narychlo. Mam moznost ist od polovice marca do polovice aprila / skratka 3 tyzdne  (povedzme ze aj 4 ak to bude vyhodnejsie) tak, aby bola cast v marci a cast v aprili .  Celkom sa mi paci predstava Filipiny a Malajzia/ Vietnam (kvoli kamoske filipiny v marci). Viete niekto o niecom cenovo prijatelnom? Co som pozeral, tak naj vychadza asi s AIr China do BKK a odtial Airasiou polietat. A keby ta Air China iba, da sa tam nastavit aj nejaky dlhsi stopover? Letiet mozem v podstate odkialkolvek, no som z Bratislavy takze Mnichov ci Frankfurt nemam az tak na skok, idealne teda nejake destinacie s lahsim spojenim s Bratislavou (VIE, BUD, PRG, MXP, LGW a tak...) Vdaka za podnetne navrhy

0

mnichov, frankfurt nezavrhuj, busy, vlaky chodia, urcite flexibilnejsie ako MXP, ked mas letiet do Bergama a odtial busmi na MXP. a hlavne ked to nelieta kazdy den. Z budapesti mas Kualu s Qatarom za cca 530 euro napr 19/3-11/4. A odtial by som mozno nejaky trojuholnik za dalsich max 150e na Filipiny, Vietnam a naspat, prip. este do toho supnut Singapur. 

Alebo za podobnu cenu pozeram napr. taketo pekne multicity BUD-KUL, SGN-BUD za cca 500 euro s Emriates

prelet na filipiny a do vietnamu kupis lahko


ilodxda-1.png

0 Citovat

Na MXP skor easyjetom, nevychadza to az tak zle. Viem, ze cez to bergamo to nie je bohvieco. 

Vkazfom pripade dik, rozhodnem sa este ako.. Ak by ta este napadlo nejake easy mexico, tiez mozes poradit ;)

0 Citovat

Když CA trochu pomůžeš, cenově je za OJ do Asie zdaleka bezkonkurenční:-)

0 Citovat

cali napsal(a):

Když CA trochu pomůžeš, cenově je za OJ do Asie zdaleka bezkonkurenční:-)

Heh, keby som vedel pomahat, urcite pomozem :D Ale ak by si chcel ty, nepohrdnem :)
0 Citovat

kolem 16kKč se dají najít OJ letenky třeba VIE-MNL / KUL-VIE s Turkish...

0
5 reakcí