Zdravím, nevíte prosím, zdali Wizz Air zrušil letenky z Katovic na Lanazrote? Dlouho byly nabízeny přímé lety za poměrně dobrou cenu, nyní mi již Wizz Air žádné letenky na Lanzarote nenabízí? Zrušili celou linku? Wizz Air je bohužel s dotazem téměř nemožné zkontaktovat, e-mail nemají a platit za telefonní hovor se mi nechce :). Moc děkuji! .

Lanzarote/Kanárské Ostrovy s Wizz Air z Katowic

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

6 reakcí

Zdravím, nevíte prosím, zdali Wizz Air zrušil letenky z Katovic na Lanazrote? Dlouho byly nabízeny přímé lety za poměrně dobrou cenu, nyní mi již Wizz Air žádné letenky na Lanzarote nenabízí? Zrušili celou linku? Wizz Air je bohužel s dotazem téměř nemožné zkontaktovat, e-mail nemají a platit za telefonní hovor se mi nechce :). Moc děkuji!

0

Wizz Air linku z Katovic na Lanzarote kvůli optimalizaci letového řádu ukončil 1. března, její obnovení není zatím v plánu.

0 Citovat

A sakra, tak oni mi zrušili let a ani se neobtěžovali poslat mail... Koukám ale teď v itineráři, že mi to změnili na Tenerife s možností zrušení a vrácení peněz, tak aspoň že tak.

Akorát teda přijdu o peníze za členství, které jsem si kvůli tomu zřizoval... :-(

0 Citovat

Hm... tak ne, chtějí mi ty peníze připsat jako kredit na účet u Wizzairu. Pokud chci vrátit hotovost, tak prý mám postupovat podle bodu 3 z mailu, kterým mi oznámili změnu letu... žádný jsem ale nedostal. Tuší někdo, o co se jedná, než budu žhavit telefony?

0 Citovat

Moc díky za info! :)

0 Citovat

@mirjur  pokud to byla nejak super cena tak klidne nech Tenerife a na Lanzarote kup bud binter canaries  ,nebo lod a mas to s dalsim poznavanim  ,ale to se asi nevyplati  , kdyz ted jsou Kanary kazdou chvili  kolem 2000 Kc  

0 Citovat

Zkus telefon 225850035, loni mi fungoval na změnu letenek Wizz

0
6 reakcí