Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak je to s letenkami do Bangkoku v Červenci, jestli se mi to nezdá a nejsou dražší i přes to, že tam je období dešťů? A myslíte, že je lepší  koupit už teď  nebo má smysl čekat? Díky moc za odpovědi. :) .

Thajsko v Červenci

Založil ve fóru Hledám letenku

10 reakcí

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak je to s letenkami do Bangkoku v Červenci, jestli se mi to nezdá a nejsou dražší i přes to, že tam je období dešťů? A myslíte, že je lepší  koupit už teď  nebo má smysl čekat? 


Díky moc za odpovědi. :)

0

Thajsko je v červnu/červenci naprosto v pohodě, období dešťů vrcholí až srpen/září a to, že je všude mnohem míň turistů, vše je šťavnatě zelený a levnější díky mimosezóně to bohatě vynahrazuje.

0 Citovat

to pocasi neres. a/uz to neni co to byvalo, je to ted cele nejako rozmrdanejsi a min predvidatelne b/v top sezone se potis, v mimosezone se taky potis, akorat jak prase c/aj kdyz chcije, tak sice intenzivne ale chvilu, maximalne tak 2 Singhy (moje thajska jednotka casu)

0 Citovat

Chang je lepší :)

0 Citovat

2 Singhy=1.5 Changa. kdyz uz jsme u tech casovych jednotek a jejich prevodu

0 Citovat

:)))))

0 Citovat

a nejaka reakce na Filipuv dotaz by se taky sikla. Toz letecke spolecnosti na thajskou mimosezonu nehraji, s akcema na leteckou top sezonu(prazdniny) moc nepocitej. Navic samui, tao, phangan jsou z nejakeho geografickeho duvodu usetreny slejvaku a maji top sezonu (viz ceniky hotelu na sezonu). ale ja treba na techto ostrovech neshledal nic extra zajimaveho... na koh koodu zase rikali, ze tam vetsinou v lete prochcije cely den. asi si jiz zkousel usual suspects -fly dubai, ukrajince, rusy ci turky. jestli mas blizko viden, zkus mrknout i na prime spoje austrian, thai ci eva air. nevim jak si (ne)zkuseny hledac a cestovatel, ale urcite nedavej cene letenky nejvyznamnejsi vahu v rozhodovacim procesu. at mas blizko odletove letiste (jednou jsem letel za osmicku s etihadem z milana a vracel se do frankfurtu, s pripoji, hotelem, transfery to vyslo financne asi sul nul, jako bych letel z Vidne, ale zato to trvalo 2x tak dlouho) a nenech se uvrtat do nejakeho nesmyslne dlouheho prestupu (treba cokoliv nad 3 hodiny je pro me utrpeni). kecy jak v lete pujdes v neskutecnem horku objevovat krasy transitniho mesta prosim ignoruj.

0 Citovat

Super díky. Něco takovýho jsem chtěl vědět, jestli i přesto, že je tam mimosezóna a tady top sezóna jsou běžný nějaký akce. Takže nejsou :) Počasí už jsme řešili a rozhodli se, že do toho jdem :)


0 Citovat

omlouvám se za nedorozumění, já naprosto netuším jestli nějaké super akce přes léto na letenky do Thajsko budou či nikoliv, stejně jako to neví nikdo na tomto foru. Ale s nějakou supr akcí bych nepočítal. Může se objevit chybový tarif, ale na jaké lince, kdy, jeslti půjde proletět...... na to bych už nespoléhal vůbec.

0 Citovat

Co destinace v červenci?  Mám brát v potaz, že počasí je rozmrdanější a v klidu jet do okolí Krabi nebo raději na "jistotu" na Ko Samui?

0 Citovat

Ještě se koukni, zda na tvém vyhlídnutém ostrově není v létě uzavřena pláž: https://www.novinky.cz/cestovani...h-moc.html

0
10 reakcí