Ahoj,hledám letenky pro 4 lidi od poloviny do konce července. Přesný termín není důležitý, ale snažil jsem se hledat +- od 13.7. do 30.7.Aktuálně jsem našel nejlevněji přes Skyscanner Flyemirates za 18k, asi bych to i vzal, ale Skyscanner se tady moc nedoporučuje. Máte prosím nějaké tipy?Díky moc! .

Bali v červenci

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

14 reakcí

Ahoj,


hledám letenky pro 4 lidi od poloviny do konce července. Přesný termín není důležitý, ale snažil jsem se hledat +- od 13.7. do 30.7.


Aktuálně jsem našel nejlevněji přes Skyscanner Flyemirates za 18k, asi bych to i vzal, ale Skyscanner se tady moc nedoporučuje. 


Máte prosím nějaké tipy?


Díky moc!

0

hlavne ja by som nikdy neletel s Flyemirates a vlastne asi ani na Bali :D

ale keby ste mohli koncom "kvetna" tak z Viedne su za 13000 cez Cinu

0 Citovat

Nevím, jak to Toniku myslíš. Jestli narážíš na to, že taková společnost neexistuje, tak to chápu. Nebo jsi si řekl po poslední zkušenosti, že už nikdy více. No já bych zase nikdy neletěl s čínanem. A z Bali se dá letět i dál po Indonésii, takže to bych tak úplně nezavrhoval.

Co se týká ceny. Za 18 tis s tím, že část cesty poletíš s Fly Dubai, pokud to dobře chápu, na to bych se opravdu vykašlal. Seženeš určitě levněji. Musíš jen ceny sledovat delší dobu. Né se jednou podívat. Červenec je daleko, takže máš ještě dost času.
0 Citovat

som narazal, ze taka neexistuje :) aj ked uz som pocul, ze niekto fandi aj rovnomennemu futbalovemu klubu :)


letenku na Bali by som bral asi len ako prestup na dalsi let na Vychodny Timor

Este pozeram, ze pekne ceny ma UIA do Bangkoku aj v cervenci a tam uz len dopasovat nejaky lowcost na DPS. 

image-1.jpg

0 Citovat

Kluci chytří :-) 


Myslel jsem Emirates, takže díky za sarkastické komentáře a prakticky žádnou přidanou hodnotu ;-)


tonic.. to, že ty na Bali nechceš je pro mě jak důležitá informace? Chceš ukazovat svaly na diskuzním foru?  

0 Citovat

ale vsak klud, kazdy chce ist na Bali :) ved napisali sme ti, bud ist ine terminy, skusit pockat na nejaku akciu ktora asi pride, alebo si poskladat lety s priletom do inej azijskej metropole. Nikto tu nema vestecku gulu a zalezi len od teba aky mas budget, prip. ako dlho moze trvat cesta.


A halvne Skyscanner nie je predsa predajca, ale agregator ako Heureka..takze cez neho nekupujes.

0 Citovat

No nevím. Myslím, že jsme ti sdělili vše podstatné. Nebo cos čekal. Že ti najdem letenku přesně na tvůj termín za 9 tis Kč?

To že napíšeš blbost, za to my opravdu nemůžeme :)


0 Citovat

Byl jsi rychlejší Tonicu :))))

0 Citovat

ono treba si uvedomit, ze sice je to tu Cestujlevne, ale nie Cestujlevnepresnekedychcemapresnedotejdestinacie.

Ak hodnotim podla seba, tak vacsina tu diskutujucich cestuje najma ked sa objavi dobra cena do zaujimavej destinacie a su trosku flexibilni. (Skoro)fixne datumy a jedna destinacia je ta najhorsia kombinacia na hladanie lacnych letov. A ked sa do toho prida obmedzenie typu odlet z Prahy a s minimom prestupov, tak amen.

Takze caspic71, nehnevaj sa na nas, ak sme ti poskytli odpoved, ktora nie je asi taka ako si si predstavoval

0 Citovat

Rozhodně jsem nechtěl, aby mi zde někdo našel letenku za 9 tisíc. :-) Jde o to, že jsem se přepsal a někdo se na to snaží rádoby vtipně zareagovat a navíc mi cpe informace, že by na Bali nejel. Pokud k tomu nemám co říct, tak radši držím hubu, což je přesně případ tonica.




0 Citovat

Tak drž hubu Ty a najdi si ty letenky sám chytráku. Zaregistruješ se před 5 hodinama a už si tady otvíráš hubu na borce, kteří tady dobře radí podobnejm jako Ty několik let.

Navíc tonic je ještě extrméně slušnej, chtělo by to trochu pokory a pokud ani neznáš název letecké společnosti a plácáš tohle na cestovatelským foru, tak se nediv, že si někdo udělá srandu. Ty máš asi velkej komplex nebo žádnej smysl pro humor nebo oboje.
0 Citovat

Tak tak Eremi. Právě jsem to chtěl napsat. A tvrdit, že jsem se "prepsal" mezi Emirates a Flyemirates, to je, nevím jak to správně popsat, minimálně hloupé.

0 Citovat

no co uz, mozno ked sa obajvi zlava na booking, ako ospravedlnenie kliknem :)

0 Citovat

A Ty nesmíš být pořád tak hodnej tonic! :))))

0 Citovat

som prisiel zo Sri Lanky plny spirituality, ajurvedy a vieru v dobro a takto hned si to pokazim:(

0
14 reakcí