Dobrý den,chtěla bych se zeptat, jestli je hloupost kupovat teď v březnu letenky do Porta okolo 4000Kč, nebo budou do září nějaké slevy?Díky moc za odpověď. .

letenky do Porta v září

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

10 reakcí

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jestli je hloupost kupovat teď v březnu letenky do Porta okolo 4000Kč, nebo budou do září nějaké slevy?


Díky moc za odpověď.
0

Pockal bych ;-)

0 Citovat

Moc dlouho bych necekala, ceny rostou kazdou chvili.

0 Citovat

záleží jestli pouze z Prahy, máš fixní termín, s(bez) kufrem(u).........

0 Citovat

Fixní termín to je - druhý týden v září. Ideálně z Prahy a bez kufru.

0 Citovat

Do Portugalska slevy  na primy let nebudou, necekejte

0 Citovat

Přímý let do Porta za 4000, to bych brala.

0 Citovat

Z Prahy lítá jenom TAP a možná ČSA, takže pod 4 k za RT to asi těžko seženeš :(

0 Citovat

Pardon, primy do Porta nelita, ano. Mela jsem na mysli, ze do Portugalska jsou vzdy drahe letenky a slevy nejsou. Lita tam TAP a ten slevy nedela.

0 Citovat

Jak zpívají moji oblíbenci VZ: "Každé zboží má svého kupce"

Norbic správně píše, záleží na variabilitě termínu, požadovaném odletovém letišti atd. Pro mě je "Schmerzengrenze" pro let do Porta max. 2000,-Kč.  Za tu cenu se myslím dá v pohodě z Německa (možná z Polska, nevím) odletět, dojet tam a zaplatit parkování.  

V září letíme do Lisabonu s TAP z FRA s odbaveným zavazadlem za 52,- EUR. Jasně, je to opruz 450 km tam dojet autem. Ale, cestou nakoupíme, zpátky se stavím v Randesackeru pro pár škatulí franckého vína a pořád jsem na 40% ceny ceny z PRG. Navíc s bonusem lepších časů a třeba Senator Lounge.

Tím chci říct, že platí to, co jsem psal na začátku. Pokud bych potřeboval fixní termín, byl třeba z Bruntálu, tak se logicky rozhoduji jinak. Ale na přímou otázku, já bych s letenkami čekal...

0 Citovat

Tak ja mivam letenkovy cenovy strop na 100 eurech za 150 to snad jen na vanoce nebo kdyz potrebuju neco hned ..4000 Kc je do Porta moc , jakakoliv letenka po Evrope za vic jak tech 100 euro zpatecni je draha , v posledni dobe mam dobre ulovky , Pardubice - Londyn 196 Kc , Ostrava - Londyn 260 Kc Dublin - Praha 650 Kc .... kdyz se mrknes na lety z Nemecka tak mozna se vic nez ten Frankfurt vyplati Memmingen , do Mnichova se dostanes vlakem za 400 kc . , dalsich 15 euro te stoji bus do Memmingenu a pak tam mas let do Porta za 30 euro . zpatky jsem se nedival , ale jiste se da neco poskladat , samozrejme Ryanair a prirucak jen

0
10 reakcí