Ahoj,v kuloárech jsem zaslechl, že SmartWings letos vypekl cestovní kanceláře a letenky které si neobjednal již v zimě, tak bude mít za cenu z webu a proto sem má začít létat nový dopravce pro cestovky.Kamarádka co dělá ve Fischerovi mi sdělila, že třeba letenka do Řecka je stojí 4500 Kč od SmartWings a má těch letenek 90 a prý až je prodá bude zájezd již buď nedostupný a nebo bude aby se udržela na trhu objednat letenky za klasickou cenu na webu a to je třeba prý 11305 Kč v sezóně za 1 letenku takže zájezd nebude stát 15000, ale třeba už 21 000 Kč . Prý to dost prodraží zájezdy v létě na last minute protože prý už většinu míst mají v tuto dobu cestovky prodány. Dříve to bylo tak, že prý se letenka zvýšila jen o 500 Kč. .

Nová letecká společnost v Praze vs. SmartWings

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

8 reakcí

Ahoj,


v kuloárech jsem zaslechl, že SmartWings letos vypekl cestovní kanceláře a letenky které si neobjednal již v zimě, tak bude mít za cenu z webu a proto sem má začít létat nový dopravce pro cestovky.


Kamarádka co dělá ve Fischerovi mi sdělila, že třeba letenka do Řecka je stojí 4500 Kč od SmartWings a má těch letenek 90 a prý až je prodá bude zájezd již buď nedostupný a nebo bude aby se udržela na trhu objednat letenky za klasickou cenu na webu a to je třeba prý 11305 Kč v sezóně za 1 letenku takže zájezd nebude stát 15000, ale třeba už 21 000 Kč . Prý to dost prodraží zájezdy v létě na last minute protože prý už většinu míst mají v tuto dobu cestovky prodány. Dříve to bylo tak, že prý se letenka zvýšila jen o 500 Kč.

0

Má někdo o tom info jaká aerolinka to bude?

0 Citovat

Předražené zájezdy českých CK tady asi nikoho nezajímají. Chtěl bych vidět toho hňupa, co by zaplatil za letenky do Řecka přes 11 tisíc Kč. Odkud ses vůbec vyklubal? :-)

0 Citovat

a] neverim tendencnim zpravam od nekoho kdo si zalozi pofiderni nick, kvuli tomu aby zalozil takhle spekulativni trend..

b] ani QS neni tak vymyte aby si pustil do rajonu zbytecne konkurenci - navic v situaci kdy sami maji pretlak kapacit a prodavaji masiny s posadkama pres leto do ciziny..

0 Citovat

kickass1 napsal(a):

navic v situaci kdy sami maji pretlak kapacit a prodavaji masiny s posadkama pres leto do ciziny..

ACMI pronájmy jsou jednou z jejich hlavních obchodních aktivit.

0 Citovat

To je určitě nějaký provokatér z Asociace cestovních kanceláří, co pravidelně na Nově tvrdí, že je nutné kupovat zájezdy rok dopředu a že na last minute nic nezbyde. 

Poslat za ním pár negrů se štípačkama a letlampou aby jeho prdel poznala středověk...
0 Citovat

třeba se tam přesune z Brna Blue Air :)

0 Citovat

Podle toho nicku bych to tipla spíš na tebe, Padrino;-)

0 Citovat

Jj to jo no, mongoloid z ACK co nam kazdy rok tvrdi ze na hlavni sezonu bude vsechno 100% vyprodane a nic nezbyde na LM me opravdu bavi :)))

0
8 reakcí