- Fórum
- Letecké společnosti
- Emirates - občerstvení při přestupu zdarma
Emirates - občerstvení při přestupu zdarma
Mám zkušenost z konce září, tedy starší než měsíc. Meal voucher jsem normálně dostal, nicméně nevyzvedával se v Dubaji při přestupu tak jak to bývalo dříve, ale již na odletovém letišti při check-inu (resp. na gejtu v případě online check in). Tak jestli nebude problém v tomto...
Pamatuju si, že na meal voucheru bylo vyznačené datum platnosti, takže předpokládám pozdější použití nebude možné
Já jsem ho dostal letos v červenci klasicky na Transfer desku v Dubai. Už to nebyla taková "hezká kartička", ale jen vytisknutej kousek papíru. Platnost byla pouze jeden den...
Letěla jsem s nima před pár dny a voucher s platností jednoho dne jsem dostala hned při check-inu
V lednu jsem letěl s Emirates a měl jsem přestup 6 hodin. Po hodinovém shánění voucherů na letišti mi bylo řečeno na Transfer desku a informacích, že Emirates s platnosti od 1.12.2016 zrušili veškeré vouchery na jídlo. Již ani neexistuje přepážka, kde se dříve vouchery vydávaly.
Díky Radime... To by mě zajímalo, čím se teď bude chtít EK prezentovat jako prémiovka. Všechny benefity jsou pryč.
Co k tomu říct... Před 5. lety byly EK na jiné úrovni a let s nimi byl nevšedním zážitkem. Spíše nechápu, proč EK vydává tak levné tarify ( BUD-BKK za 10k Kč) a přibližuje se cenami své dceřiné společnosti FlyDubai...
Ahojte,vraciam sa zo Singapuru cez Dubai kde mam 8 hodinovy prestup,neviete niekto ci Emirates este stale poskytuju vouchere? :)
Spíš jak může někdo strávit hodinu hledáním místa kde dávají voucher na žvanec než by si ho mezitím koupil. David: Emirates mají skvěle zmáknutý marketing toť vše. Na lince PRG-DXB pokud zůstane možnost si zadarmo vylejt hlavu, tak koupáci budou chrochtat blahem i nadále a EK bude považována za "prémiovou", ať už to znamená cokoli.
Momentálne som na Taiwane a letím Kaohsiung Hong Kong Dubai Budapešť . Prestup v hong kongu mam 9 h . Včera mi jedno dievča povedalo, že letecká spoločnosť ti poskytne hotel ak máš stop viac ako 8h. Z KHS do HKG idem S dragon air a potom emiratmi . Nebookla som si však let priamo cez stránku emirátov ale cez britskú spoločnosť tripsta. Moja otázka teda je či si viem tuto výhodu uplatnit aj keď mam letenku cez spostredkovatela?
Ďakujem vopred
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!