Zdravím Vás, Jakožto ne moc zkušený cestovatel se potřebuji dostat poslední červnový den k jezeru Ozarks. Nejblíže je Chicago, případně Kansas city nebo Springfield, možná by se dalo i z Houstonu. Nemá někdo tip na výhodnou zpáteční letenku? Díky mnohokrát .

Lake of ozarks? Chicago, Kansas city, Houston?

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

5 reakcí

Zdravím Vás, 

Jakožto ne moc zkušený cestovatel se potřebuji dostat poslední červnový den k jezeru Ozarks. Nejblíže je Chicago, případně Kansas city nebo Springfield, možná by se dalo i z Houstonu. Nemá někdo tip na výhodnou zpáteční letenku? Díky mnohokrát

0

Podívejte se ještě jednou na mapu a hlavně berte v potaz vzdálenosti (Houston-Chicago po zemi je stejně daleko jako Praha-Barcelona) Místo ke kterému by bylo nejblíže jak z Houstonu, tak Chicaga tudíž  neexistuje. 

Jinak těžko poradit, když nenapíšete na jak dlouho chcete letět.

0 Citovat

Máte pravdu děkuji, ještě jednou sem se podíval a nejlepší volbou bude letět do Chicaga. Odlet je 23,24 červen a návrat ideálně 30.6 nebo 1.7.

0 Citovat

Na ten váš termín se ceny z PRG do St.Louis nebo Kansas City prakticky neliší od Chicaga, ale nemusíte pak jet 700 km, ale jen nějakých 200 (ze STL).

0 Citovat

Hledala jsem teď letenky na prázdniny do podobných končin a St. Louis vycházelo vcelku dobře z Berlína s WoW Air. Oproti teda cenám z Prahy.

0 Citovat

Diky moc jdu se na to podivat

0
5 reakcí